Μετά τη “έφοδο” στο Καστελόριζο ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέπτεται σήμερα Έβρο. Ποια μονάδα θα επισκεφθεί ειδικά και γιατί;
Μετά τη “έφοδο” στο Καστελόριζο, την οποία μετέδωσε πρώτο το ArmyNow.Net, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέπτεται σήμερα την 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία στην Αλεξανδρούπολη.

Θέλοντας να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, οι πρώτες επισκέψεις του νέου Αρχηγού ΓΕΣ αφορούν ακριτικές περιοχές. Η πρώτη έγινε στο Καστελόριζο, η δεύτερη στον Έβρο και όπως πληροφορούμαστε θα ακολουθήσει και τρίτη στην Μακεδονία και την Ήπειρο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ArmyNow.Net, ο αντιστράτηγος Στεφανής έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί ειδικά μια μονάδα, την XXIII (23η) Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία “ΔΟΡΥΛΑΙΟ”, με την οποία τον συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί.

Χορηγούμενη

Είναι η πρώτη μονάδα που ανέλαβε ως διοικητής μεγάλου σχηματισμού, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ενδέχεται να είναι και η πρώτη μονάδα στην οποία υπηρέτησε ως νεαρός αξιωματικός.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του πάντως ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ διετέλεσε το 2007 – 2008 Επιτελάρχης στην XXIII Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία «ΔΟΡΥΛΑΙΟ» και στην συνέχεια, το 2011 – 2012 επέστρεψε εκεί ως διοικητής.

Σύμφωνα με την λακωνική πληροφόρηση που παρέχει ο εκπρόσωπος του ΓΕΣ στους δημοσιογράφους, έγινε γνωστό ότι ο Αλκιβιάδης Στεφανής θα μιλήσει στο προσωπικό της 12ης Μεραρχίας.

Πιο συγκεκριμένα η ενημέρωση του ΓΕΣ ανέφερε: “ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, όπου θα μιλήσει στο προσωπικό του Σχηματισμού και θα δώσει οδηγίες και κατευθύνσεις”.

Πηγή: ArmyNow.Net