fbpx
19.9 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Περισσότεροι από 70 αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα και εξωτερικό αγωνίστηκαν στα νερά του Θρακικού πελάγους από 21 μέχρι τις 24 Ιουνίου 13η Ν.Ο.Α Regatta

H Gastrade στηρίζει έμπρακτα τους νέους της Αλεξανδρούπολης - Περήφανος χορηγός της 13ης Διεθνούς Regatta (21-24 Ιουνίου 2023) του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης

- Χορηγούμενη-

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της και με σαφή στόχευση στη στήριξη των νέων της Αλεξανδρούπολης, η Gastrade ήταν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, χορηγός του σημαντικού, διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα που διοργανώνει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης,13η Ν.Ο.Α Regatta.

Η Gastrade, πιο συγκεκριμένα, στέκεται δίπλα στα παιδιά και τους εφήβους που συμμετέχουν στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες δηλώνοντας, με αυτόν τον συμβολικό τρόπο, την αισιοδοξία και την πίστη της στις δυνατότητες της νέας γενιάς της Αλεξανδρούπολης, αλλά και τη δέσμευσή της να τους υποστηρίζει σε κάθε μεγάλη στιγμή τους.

Περισσότεροι από 70 αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα και εξωτερικό αγωνίστηκαν στα νερά του Θρακικού πελάγους από 21 μέχρι τις 24 Ιουνίου. Κατά την τελετή βράβευσης, το παρών έδωσε η κα Christy Dangas, Project Management Director της Gastrade απονέμοντας τα μετάλλια στους νικητές και νικήτριες.

Ο κ. Κωστής Σιφναίος, Διευθύνων Σύμβουλος της Gastrade δήλωσε σχετικά:« Η χορηγία μας στην κατηγορία Optimist του καταξιωμένου αυτού διεθνούς ιστιοπλοϊκού γεγονότος, που είναι πια θεσμός για την πόλη, είναι για εμάς μόνο η αρχή μίας μακροπρόθεσμης σχέσης συνεργασίας με φορείς και οργανώσεις της πόλης με στόχο να αναδείξουμε τις δυνατότητες και τα ταλέντα της, να δώσουμε ενέργεια στο κοινό μας μέλλον. H Gastrade θα υποστηρίζει ενεργά τα παιδία και τους νέους της Αλεξανδρούπολης.

Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές και τις νικήτριες της κατηγορίας αυτής, αλλά και όλων των κατηγοριών. Τους ευχόμαστε μία ζωή γεμάτη διακρίσεις και επιτυχίες.».
Ο κ. Θεοδόσης Γιαννακίδης, Εφορος τμήματος Ιστιοπλοΐας του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης υπογράμμισε: «Με χαρά και ευγνωμοσύνη αποδεχόμαστε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη γενναιόδωρη στήριξη της Gastrade στον Όμιλό μας και στον αγώνα International Regatta.

Ο Ομιλός μας, με παρουσία στο λιμάνι από το 1964 ανελλιπώς, εκπαιδεύει και αναπτύσσει την αγάπη για τον ναυταθλητισμό, αλλά και την ευαισθησία τη συμπερίληψη και την αποδοχή όλων μέσω του ευ αγωνίζεσθαι, τις αρχές της συνεργασίας, της συμμετοχής και της ευγενούς άμιλλας, αξίες τις οποίες, με τη συνεισφορά της Gastrade, καλλιεργούμε και κληροδοτούμε στις επόμενες γενιές.»

Σχετικά με την Gastrade Α.Ε.
Αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, στην οποία χορηγήθηκε Άδεια Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου. Η Gastrade μελετά, σχεδιάζει, κατασκευάζει, λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τις αναγκαίες υποδομές για την παραλαβή, μεταφορά και διανομή φυσικού αερίου καθώς και για την αποθήκευση, υγροποίηση ή αεριοποίησή του, με τρόπο ασφαλή, επαρκή, αξιόπιστο και οικονομικά αποδοτικό. Το πενταμελές μετοχικό της σχήμα αποτελείται από την κα. Ελμίνα Κοπελούζου, τη ΔΕΠΑ Εμπορίας A.E., τον ΔΕΣΦΑ Α.Ε., την GasLog Cyprus Investments Ltd και την Bulgartransgaz EAD της Βουλγαρίας.
Το έργο έχει συγχρηματοδοτηθεί από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Gastrade εδώ:
https://www.gastrade.gr/

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Καβάλα

Την 28-11-2023 και ώρα 13.45΄, στην περιφερειακή οδό Κεραμωτής Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος αλλοδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα...