18.9 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Ορεστιάδα: Παρουσίασε ο Βασίλης Μαυρίδης τους πρώτους 63 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Εκδήλωση παρουσίασης των πρώτων 63 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού “Ορεστιάδα στην πρώτη γραμμή” του νυν δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Απριλίου 2019, σε ξενοδοχείο της πόλης.

- Χορηγούμενη-1

Μια εκδήλωση παρουσία πλήθος πολιτών, που είχε παλμό και σιγουριά για την επανεκλογή στη διοίκηση του Δήμου Ορεστιάδας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, σιγουριά, που πηγάζει από το μεγάλο έργο και την καθαρότητα της παράταξης.

Πριν την αναλυτική παρουσίαση των 63 υποψηφίων και των πλούσιων βιογραφικών τους, ο Βασίλης Μαυρίδης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος για το “ταξίδι” στην αυτοδιοίκηση που ξεκίνησε το 2010 όπου για πρώτη φορά η παράταξή του εκλέχθηκε ως αντιπολίτευση και με ειλικρίνεια και εργατικότητα κατάφερε το 2014 να “κατακτήσει” την διοίκηση.

“Στην πορεία αυτή αποκτήσαμε καινούργιους αυτοδιοικητικούς φίλους, συμπορευθήκαμε με πολλούς και οι πολίτες της Ορεστιάδος μας έκαναν την μέγιστη τιμή να μας αναδείξουν  στην θέση, για να έχουμε τα ηνία του δήμου μας. Πέρασαν σχεδόν 5 χρόνια. Αυτά τα χρόνια συνεχίσαμε με τις ίδιες αρχές και αξίες. Δεν κάναμε εκπτώσεις. Δεν συμβιβαστήκαμε και δεν διστάσαμε να συγκρουστούμε εκεί που έπρεπε. Κατορθώσαμε με αγώνα και πολύ δουλειά να πετύχουμε πολλά” σημείωσε.

Ο Βασίλης Μαυρίδης, τόνισε πως κατόρθωσαν αυτός και οι συνεργάτες του να φέρουν πράγματι την Ορεστιάδα στην πρώτη γραμμή, αφού ο δήμος είναι στις πρώτες θέσεις στην απορροφητικότητα και στην υλοποίηση έργων κι αυτό το λένε οι αριθμοί.

“Τα έργα που υλοποιήσαμε, εντάξαμε και θα ολοκληρώσουμε ξεπερνούν τα 50 εκ. ευρώ. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τα έργα που έχουμε σχεδιάσει και είναι προς ένταξη ξεπερνούν κι άλλα 50 εκ. ευρώ”.

Επίσης ο δήμαρχος της Ορεστιάδας, επεσήμανε πως όλα αυτά τα χρόνια κατόρθωσε αυτός και οι συνεργάτες του να είναι κοντά στους δημότες σε οτιδήποτε αντιμετώπιζαν, σε καταστροφές από φυσικά φαινόμενα, από προσωπικά προβλήματα και κυρίως αντιμετώπιζαν το κάθε θέμα από την πραγματικά ανθρώπινη  πλευρά.

“Αναδείξαμε κοινωνικές δράσεις μέσα σε μία τραγικά δύσκολη οικονομική κατάσταση όλης της χώρας, με γραφειοκρατικές δυσκολίες. Τα ξεπεράσαμε όλα. Φυσικά και έγιναν λάθη κι έγιναν και παραλείψεις. Όμως το μότο μας, είναι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και πάντα γι αυτό πασχίζουμε. Η προσπάθεια αυτή δε σταματάει. Θα συνεχιστεί με αφετηρία την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου που είμαι βέβαιος ότι θα είναι νικηφόρα γιατί έχουμε να παρουσιάσουμε και έργο και προγραμματισμό αλλά κυρίως κάτι που σπανίζει. Ειλικρίνεια, καθαρότητα και στα λόγια μας και στις πράξεις μας” τόνισε.

Αναφερόμενος στην προεκλογική του προσπάθεια, είπε ότι εκατοντάδες πολίτες θέλησαν να συσταρατευθούν μαζί του και αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότεροι από 120 άνθρωποι που θέλουν να είναι υποψήφιοι στον συνδυασμό “Ορεστιάδα στην πρώτη γραμμή”. Άνθρωποι με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση αλλά και πολλοί νέοι με όρεξη για δουλειά.

“Οι 63 υποψήφιοι που παρουσιάζω σήμερα, έχουν διάθεση για προσφορά, έχουν αποδείξει την αξία τους στην τοπική κοινωνία, θέλουν να μείνουν και να παλέψουν γι αυτό τον τόπο. Αυτό τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε μαζί, λέγοντας μόνο αλήθειες και κοιτώντας τους πολίτες στα μάτια” είπε ο Βασίλης Μαυρίδης.

Κλείνοντας επεσήμανε πως όλα τα προηγούμενα χρόνια μπήκαν οι βάσεις για μεγαλύτερη ανάπτυξη στην περιοχή. “Έχουμε καταφέρει να έχει αποκτήσει ο δήμος Ορεστιάδας τον απόλυτο σεβασμό όχι μόνο στα θεσμικά όργανα και τους συναδέλφους δημάρχους, όχι μόνο στα υπουργεία ανεξαρτήτου κυβερνήσεως, αλλά έχει  αναπτύξει τέτοιες συνεργασίες και με χώρες του εξωτερικού που πλέον η Ορεστιάδας μας έχει μπει στον παγκόσμιο χάρτη” τόνισε με έμφαση.

Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν από τον Βασίλη Μαυρίδη είναι:

 1. Αμούτζια Χρυσούλα
 2. Αργυριάδης Πέτρος,
 3. Αρχοντίδης Αρχοντής,
 4. Βαρσαμακίδης Δημήτρης,
 5. Βουλοτάκης Ζαχαρίας,
 6. Γκακίδης Αθανάσιος,
 7. Γογότσης Γεώργιος,
 8. Δεληδήμου Δημοσθένης,
 9. Δεληκώστας Γεώργιος,
 10. Ζελεσιάδης Αθανάσιος,
 11. Ζήσογλου – Σπανού Μαρία,
 12. Θεοδωρίδης Χρήστος,
 13. Κάκος Γεώργιος,
 14. Κανελάκης Ευάγγελος,
 15. Καράπατσας Βασίλειος,
 16. Καρράς Μάκης,
 17. Καραγιάννης Γεώργιος,
 18. Κεσσούδη Παναγιώτα,
 19. Κολοκοτρώνη Κυριακή,
 20. Λυμπερίδου – Ασπρογέρακα Αθανασία,
 21. Μάντη Μαρίνα,
 22. Μαρασλής Ευάγγελος,
 23. Μαυρουδής Απόστολος,
 24. Μερτζανίδης Ιωάννης,
 25. Μουτουσίδης Γεώργιος,
 26. Μπαξεβανίδου – Μαμαλίγκα Χρυσούλα,
 27. Μπαρμπούδης Αλέξανδρος,
 28. Μπαξεβανίδης Σαράντης,
 29. Μποντσίδης Αντώνιος,
 30. Μπουζαλάκου Παναγιώτα,
 31. Μυρλίδης Αθανάσιος,
 32. Ντινούδης Κωνσταντίνος,
 33. Ντισλίδης Στέργιος,
 34. Οικονόμου Λαμπρινή,
 35. Ορμανλίδης Χρήστος,
 36. Ουζούνης Αθανάσιος,
 37. Ουζουνίδης Ζήσης,
 38. Ουζουνίδου Μαρία,
 39. Πάλλας Δημήτριος,
 40. Παλιουργιώτης Ραφαήλ,
 41. Παπαδόπουλος Διαμαντής,
 42. Παπαϊωάννου Γιάννης (στρατηγός),
 43. Περιστεράκης Ιωάννης,
 44. Πετρέση Κυριακούλα,
 45. Πετρόπουλος Γεώργιος,
 46. Πετροπούλου Πόπη,
 47. Ριζιώτης Γεώργιος,
 48. Σιαφκαλόζης Κωνσταντίνος,
 49. Σιώπης Γεώργιος,
 50. Σκενδερλή – Κάργα Ελένη,
 51. Τακιρδίκη – Βογιατζή Κατερίνα
 52. Τζεμαλίδης Σταύρος,
 53. Τζεπκινλής Χαράλαμπος,
 54. Τσελεμπής Δημήτριος,
 55. Τσιάτα Ελένη,
 56. Τσομπανίδης Αντώνιος,
 57. Τυμπανίδης Νίκος,
 58. Τυρμπάκης Χρήστος,
 59. Φουκίδης Παναγιώτης,
 60. Χαρισούδης Γεώργιος,
 61. Χαρνίδης Νίκος,
 62. Χατζηαγγελίδου Αναστασία,
 63. Χρήστου Πέτρος.

Δείτε αναλυτικά την εκδήλωση του Βασίλη Μαυρίδη:

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ