Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
30.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΕλλαδαΟι Συνοριακοί Φύλακες του Εβρου ευχαριστούν τους "Καλυβιέριδες" του Δέλτα Εβρου για...

Οι Συνοριακοί Φύλακες του Εβρου ευχαριστούν τους “Καλυβιέριδες” του Δέλτα Εβρου για την συνδρομή τους στη διαφύλαξη των συνόρων

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Σύλλογο «Αινήσιο Δέλτα» έστειλαν οι Συνοριακοί Φύλακες του Εβρου για να ευχαριστήσουν για την συνδρομή τους στη διαφύλαξη των συνόρων.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Τις προηγούμενες ημέρες, οι κάτοικοι του Νομού Έβρου ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, με την πολιορκία των συνόρων μας από χιλιάδες παράτυπους μετανάστες, που υποβοηθούμενοι από τις Τουρκικές Αρχές προσπαθούσαν να εισέλθουν βίαια, παράνομα και μαζικά στην χώρα μας.

Η σθεναρή αντίσταση των γυναικών και ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δεν θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα στην διαφύλαξη της ακεραιότητας των συνόρων, αν τις πρώτες κρίσιμες ώρες και ημέρες δεν είχαν στο πλευρό τους τα μέλη του Συλλόγου «Αινήσιο Δέλτα», τους ανώνυμους κατοίκους και ψαράδες της περιοχής που δραστηριοποιούνται στο Δέλτα του Έβρου.

Ως γνήσιοι Ακρίτες, οι χρήστες των καλυβών στο Δέλτα του Έβρου ανταποκρίθηκαν στο πατριωτικό τους καθήκον, συμμετείχαν εθελοντικά με αυταπάρνηση στην περιφρούρηση των συνόρων μας και προσέφεραν τις πολύτιμες γνώσεις τους όσον αφορά την ιδιομορφία του ποταμού που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, καθώς κινούνται εκεί νυχθημερόν.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου και τα μέλη της, ως κάτοικοι του Ακριτικού Έβρου, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συμβολή σας στον αγώνα διαφύλαξης των συνόρων της Ελλάδας και κατ’ επέκταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με Ιδιαίτερη Τιμή

Για την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Ροδόπης

«Ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας. Αυτό είναι και το όραμά μας...

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο στην πρώτη δεκάδα με τα μεγαλύτερα ποσοστά μετακίνησης πληθυσμού σε ολόκληρη την Ελλάδα

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο. Τρεις ακριτικές περιοχές της ΠΕ Έβρου που σ' ότι αφορά στο...

POP UP! Κουλ: Το κρασί της Θράκης… αλλιώς, στον πεζόδρομο του Ταχυδρομείου

Στο πλαίσιο της 4ης ημέρας της Ναυτικής Εβδομάδας Αλεξανδρούπολης, ο πεζόδρομος του Ταχυδρομείου μεταμορφώθηκε...

Παρόμοια