fbpx
26.9 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Βαγγέλης Ρούφος “διεκδικεί” το Δήμο Αλεξανδρούπολης

- Χορηγούμενη-

Με τη φράση «Κλείνει ένας κύκλος κι ανοίγει ένας νέος», ο Βαγγέλης Ρούφος κάνει γνωστό στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης αλλά και του Έβρου την απόφασή του να απομακρυνθεί από την κεντρική πολιτική σκηνή και να αφοσιωθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και πιο συγκεκριμένα στο Δήμο της Αλεξανδρούπολης.

- Χορηγούμενη-1

Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του και μας είπε πως το κείμενο – ανακοίνωση που ακολουθεί, έχει στόχο να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του στους πολίτες, δίνοντας το στίγμα του.

Ωστόσο δεν είναι ακόμα η ώρα για επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου ή ανακοίνωσης συνδυασμού, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Δείτε αναλυτικά τη αναφέρει:

“Στο κλείσιμο ενός κύκλου και πριν το άνοιγμα ενός νέου, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω και να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συμπατριώτες μου και τις συμπατριώτισσες μου, που με στήριξαν με την ψήφο τους και πάνω απ΄όλα με την ηθική υποστήριξη τους στις βουλευτικές εκλογές του 2015 με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου. Ο κύκλος αυτός, της κεντρικής πολιτικής σκηνής κλείνει οριστικά με την ανακοίνωση μου.

-Ήταν μια μεγάλη εμπειρία με πρωτοφανή και έντονα συναισθήματα. Το μήνυμα μου σαφές και περισσότερο από ποτέ επίκαιρο, όταν δήλωνα ότι «πρέπει να βασιστούμε σε άξιους ανθρώπους, με αξίες και ικανότητες, με γνώση, παιδεία και αστείρευτα αποθέματα ιδεαλισμού. Με διάθεση προσφοράς και συμμετοχής για το κοινό καλό του τόπου μας». Μόνο έτσι θα κατορθώσουμε την ενεργοποίηση και την απελευθέρωση όλων των ζωντανών κοινωνικών, οικονομικών, παραγωγικών και πολιτιστικών δυνάμεων του Έβρου και της Αλεξανδρούπολης.

-Η Αλεξανδρούπολη βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες εξελίξεις και ανακατατάξεις. Από την ίδρυση της είχε προνόμιο και πλεονέκτημα τη σπουδαία γεωγραφική θέση. Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, θα πρέπει να είναι το σχέδιο μας και η απάντηση μας στις επερχόμενες γεωπολιτικές και γεωοικονομικές εξελίξεις και σε ένα διαρκώς διευρυνόμενο και πολυεπίπεδο διευρωπαϊκό δίκτυο συνδυασμένων μεταφορών.

-Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ, μια ιστορία που κρατάει τρεις αιώνες, από τα τέλη του 19ου ως την πρώτη εικοσαετία του 21ου αιώνα, μπορεί να ελπίζει σε ένα σημαντικό ρόλο στη νέα αρχιτεκτονική των σιδηροδρομικών δικτύων και μεταφορών.

-Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, αποτελεί για όλους μας μια τεράστια πρόκληση και ευκαιρία.

-Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, θα είναι ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, για την οποία δηλώνω ότι θα αφιερώσω όλες τις δυνάμεις μου.

-Είναι μια μεγάλη ευθύνη και προσπάθεια που θα κρίνει το μέλλον όχι μόνο του δήμου και της πόλης αλλά και ολόκληρου του Έβρου.

«Σ΄αυτό τον όμορφο και εξόχως ενδιαφέροντα αγώνα, θα είμαι, σήμερα και αύριο, παρών».

Βαγγέλης Ρούφος”

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Ο Β. Λαμπάκης ζητά από τον Γ. Ζαμπούλη να συμμετέχει ο...

Σήμερα κατατέθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης "Πόλη και Πολίτες - Βαγγέλης Λαμπάκης" στον Δήμο Αλεξανδρούπολης η κάτωθι επιστολή απευθυνόμενη προς τον κύριο Ζαμπουκη. "Κε...

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ