Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
25.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΟ Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

Το καλοκαίρι φέτος είναι διαφορετικό αλλά η μουσική βρίσκει τον τρόπο να δώσει τον τόνο και τον ρυθμό για αισιοδοξία και νέα ξεκινήματα. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, στις 21 Ιουνίου 2020 μαζί με πολλές πόλεις και περιοχές από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ετοιμαζόμαστε λοιπόν σε συμβολικές συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις σε πάρκα, αυλές, ταράτσες και πλατείες, πάντα σε ευθυγράμμιση με τις επίσημες οδηγίες για τη δημόσια υγεία.

Όλες οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν από τα ψηφιακά κανάλια της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής και όλοι θα μπορούν να απολαύσουν αυτό το μοναδικό μουσικό θέαμα από όπου κι αν βρίσκονται‧ από το κινητό στη θάλασσα, το laptop στη βεράντα μέχρι και την τηλεόραση του σπιτιού μέσω Youtube.

Επιπλέον, εικόνες από την Αλεξανδρούπολη θα φιλοξενηθούν στους φιλόξενους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, από όπου με γιγαντοοθόνη με εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ηχητική εγκατάσταση θα μεταδίδονται οι ήχοι της μουσικής από την Ελλάδα και την Ευρώπη σε ένα ψηφιακό tour με παγκόσμια απήχηση, δίνοντας το μήνυμα ότι η Μουσική είναι ζωντανή!

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

«myStreet»: Από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά η νέα εφαρμογή καταγγελιών για τα τραπεζοκαθίσματα στην εστίαση

Μετά την επιτυχία του MyCoast, οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα...

Τούρκος TikToker πλήρωσε €22,5 σε ελληνική ταβέρνα και εξόργισε τους συμπατριώτες του – «Μη δίνουμε λεφτά στους Έλληνες» του έγραψαν

Ορυμαγδό σχολίων προκάλεσε βίντεο στο TikTok από γεύμα που έφαγε σε ελληνική ταβέρνα ο...

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Αγγίζουν τα 800 εκ. ευρώ τα χρέη μεγαλο-οφειλετών του Έβρου προς Δημόσιο και ΕΦΚΑ

Εκατόν τριάντα τέσσερα (134) Νομικά Πρόσωπα (εταιρείες, επιχειρήσεις, ακόμα και συνεταιρισμοί) του Έβρου, βρίσκονται...

Παρόμοια