Νέο απορριμματοφόρο στην υπηρεσία του Δήμου – Δωρεά του ΤΑΡ (video)

Ένα νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο, απέκτησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, δωρεά, του αγωγού ΤΑΡ.

Η δωρεά αυτή έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος του ΤΑΡ “Προορισμός, η προστασία” το οποίο απευθύνεται στις τοπικές κοινωνίες, από τις οποίες διέρχεται ο αγωγός, σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα.

Ένα πρόγραμμα το οποίο όπως εξήγησε και ο εκπρόσωπος του ΤΑΡ, Σπύρος Νάκος, κατά την παράδοση του απορριμματοφόρου, αφορά περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ τα οποία επενδύει ο ΤΑΡ στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικών και κοινωνικών επενδύσεων, το οποίο υλοποιεί, και πρόκειται για οχήματα τα οποία απευθύνονται στην προστασία των πολιτών, και παραδίδονται σε συνεργασία με τις Περιφέρειες και τους Δήμους.

Χορηγούμενη

Ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσφορά αυτή, αλλά κυρίως, όπως τόνισε, γιατί ο ΤΑΡ καταδεικνύει ότι είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, απέναντι στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Παράλληλα έκανε λόγο για ένα όχημα τελευταίας τεχνολογίας το οποίο θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό, τον “γερασμένο’ στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου.

Ο Δήμος μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα θα παραλάβει και ένα δεύτερο απορριμματοφόρο, η αγορά του οποίου αυτή τη φορά θα καλυφθεί από ίδιους πόρους, το οποίο θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην καθημερινή μάχη για μια πιο καθαρή πόλη, τόνισε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας, Χρήστος Ζιώγας.