fbpx
16.7 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2020

N. Παππάς από την Αλεξανδρούπολη: Το πολιτικό κλίμα για την παράταξή μας βελτιώνεται ραγδαία

«Δημιουργήσαμε 400.000 νέες θέσεις εργασίας, στόχος είναι να το επαναλάβουμε»

- Χορηγούμενη-

«Η εντολή του ελληνικού λαού θα είναι καθαρή και δεν θα επιδέχεται αμφισβήτησης», επισήμανε από την Αλεξανδρούπολη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο οποίος πρόσθεσε: «Είμαστε μία εβδομάδα σχεδόν πριν την κάλπη και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει αναπτύξει μια δυναμική, η οποία έχει αγκαλιαστεί από τον ελληνικό λαό οπουδήποτε και αν εμφανίζεται ο πρωθυπουργός για δημόσιες ομιλίες. Το πολιτικό κλίμα για την παράταξή μας βελτιώνεται ραγδαία».

«Κάποιοι, από εκεί που μιλούσαν για διαφορές των 20, των 15, των 12, των 8 μονάδων, τώρα αρχίζουν και διασπείρουν ανοησίες περί νοθείας. Επειδή δεν βρισκόμαστε στο 1961 για να ψηφίζουν και τα δέντρα και επειδή η ευρωπαϊκή κάλπη δεν είναι εσωκομματική κάλπη της ΝΔ, όπου κατήγγειλαν ο ένας τον άλλο υποψήφιο για νοθεία και παραβιάσεις των κανόνων, να είναι βέβαιοι ότι η εντολή του ελληνικού λαού θα είναι καθαρή και δεν θα επιδέχεται αμφισβήτησης», σημείωσε ο υπουργός.

- Χορηγούμενη-

«Τα μαντάτα έχουν έρθει και σε αυτούς όπως έρχονται και σε εμάς, η δυναμική που αναπτύσσει το πλατύ σχήμα το οποίο έχουμε συγκροτήσει, είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον, για τη συγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης της Αριστεράς, η οποία θα εγγυηθεί την αριστερή μακροχρόνια διακυβέρνηση», πρόσθεσε ο Νίκος Παππάς.

Όπως σημείωσε, στόχος είναι η επανάκτηση των χαμένων κατά τη διάρκεια της κρίσης, θέσεων εργασίας. «Την πρώτη τετραετία καταφέραμε και δημιουργήσαμε 400.000 νέες θέσεις εργασίας. Ο στόχος για την επόμενη είναι να το επαναλάβουμε. Η Ελλάδα αυτό χρειάζεται, χάσαμε στην κρίση ένα εκατομμύριο δουλειές , υπάρχει τρόπος να τις κερδίσουμε ξανά. Και ο τρόπος αυτός είναι η αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Ερωτηθείς για τη δέσμη των θετικών μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση, ο κ. Παππάς υπογράμμισε πως αφορά «μέτρα για τους πολλούς» και εξήγησε: «Είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα λάβουν τη 13η σύνταξη. Είναι πολλά τα καταστήματα, τα μαγαζιά τα οποία επωφελούνται από τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, στο ρεύμα, στα τρόφιμα. Όλα τα νοικοκυριά θα επωφεληθούν από τις μειώσεις των τιμών. Κι έρχονται κι άλλα, τα επιδόματα ενοικίου, τα επιδόματα παιδιών».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Παππάς και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται «για την ανάπτυξη ενός πλέγματος θετικών μέτρων, το οποίο έχει και την κοινωνική ευαισθησία και την ισορροπία, τέτοια που μπορεί να εγγυηθεί τη συνέχιση της πορείας της δίκαιης ανάπτυξης».

Στη συνέχεια ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είχε συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη.

- Χορηγούμενη-

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

 

Διαβασε και αυτο

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Στ. Ασπιώτης: «Πάει να αυξηθεί το ωράριο εργαζομένων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης – είμαστε αντίθετοι» (βίντεο)

Για τη δημιουργία εργαζομένων «δύο ταχυτήτων» σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης έκανε λόγο ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρο Έβρου, Στάθης Ασπιώτης, καθώς προβλέπεται να αλλάξουν οι συμβάσεις και να αυξηθούν τα ωράρια εργασίας τους από 30 ώρες την εβδομάδα σε 40. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, πέντε εργαζόμενοι έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται με τη νέα αυτή σύμβαση – το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο έχει ήδη απευθυνθεί με έγγραφο στο Υπουργείο Εσωτερικών για να διευθετηθεί το ζήτημα.
- Χορηγούμενη -