ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΜε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης θα συναντηθεί τη Δευτέρα ο Αγροτικός και...

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης θα συναντηθεί τη Δευτέρα ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, έχει προγραμματισθεί συνάντηση με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Γεώργιο Γεωργαντά, τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022.
Ο Υπουργός θα βρεθεί στον Έβρο, όπου θα είναι κεντρικός ομιλητής σε ημερίδα στην Ορεστιάδα που διοργανώνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών Ορεστιάδας “Η Ενωση”.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Την Δευτέρα το απόγευμα έχουμε συνάντηση με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης , πέραν όλων των άλλων πολύ σοβαρών θεμάτων και προβλημάτων που θα συζητήσουμε πρωταρχικό αίτημα και απαίτηση μας θα είναι η δέσμευση του υπουργού για την έγκριση χρηματοδότησης από το μέτρο 4.3.1 των δυο προτάσεων που θα καταθέσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης που αφορούν αρδευτικά έργα ύψους 2. 200.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα για την κατασκευή και εκσυγχρονισμό του υπογείου αρδευτικού έργου Πέπλου -Κήπων ( 8.000 στρέμματα ) και τον εκσυχρονισμό του υπογείου αρδευτικού δικτύου και αντικατάστασης του μηχανολογικού εξοπλισμού της γεώτρησης στην τοποθεσία αχλάδι. ( είναι η γεώτρηση που τροφοδοτεί την δεξαμενή για την τροφοδοσία με νερό στης κτηνοτροφικές μονάδες )

Σε αυτόν τον αγώνα διεκδίκησης δεν είμαστε μόνοι μας έχουμε δίπλα μας τον αγροτικό κόσμο της περιοχής ,τον Δήμο Αλεξανδρούπολης την Περιφέρεια και τους τοπικούς βουλευτές μας !”

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια