Πέμπτη, 24 Ιουλίου, 2025
34.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓυναίκα - ΠαιδίΜακιγιάζ για ώριμες ηλικίες

Μακιγιάζ για ώριμες ηλικίες

Για όλες τις ηλικίες υπάρχει και το κατάλληλο μακιγιάζ… Σήμερα θα μιλήσουμε για το μακιγιάζ σε ώριμες επιδερμίδες.

Αρχικά το make up που θα χρησιμοποιήσουμε πρέπει να είναι σε ρευστή μορφή και όχι σε στικ αν όμως χρειαστεί να διορθώσουμε το χρώμα της επιδερμίδας ώστε να φαίνεται πιο ζωηρό, τοποθετούμε πάνω από το make up πορτοκαλί τόνους.

 

Χρησιμοποιούμε ρευστό κονσίλερ για να απαλύνουμε τους μαύρους κύκλους και τις σκιές του δέρματος. Στη συνέχεια απλώνουμε λίγη ποσότητα διάφανης πούδρας σε σκόνη. Η μεγαλύτερη ποσότητα πούδρας θα μειώσει την ελαστικότητα του δέρματος.

Τα βλέφαρα βάφονται ανάλογα με το σχήμα και τον τύπο τους . Με την πάροδο του χρόνου, η εξωτερική γωνία των ματιών χαλαρώνει, γι’ αυτό σχηματίζοντας το περίγραμμά τους, της δίνουμε ανοδική τάση. Προτιμάμε απαλά και πάντα ματ χρώματα στις σκιές.

Τα φρύδια τα διορθώνουμε με μολύβι ή σκιά στο χρώμα των μαλλιών και αν είναι λευκά και αραιά, τα γεμίζουμε με ουδέτερο μολύβι φρυδιών.

Βάζουμε μάσκαρα σε μικρή ποσότητα. Αν βάλουμε ψεύτικες βλεφαρίδες, θα είναι όσο πιο φυσικές γίνεται και θα τονίζουν μόνο την εξωτερική γωνία του βλεφάρου.

Τοποθετούμε το ρουζ πάνω στα ζυγωματικά, ψηλά, και το σβήνουμε προς το περίγραμμα των ματιών. Αποφεύγουμε τα περλέ χρώματα και τις σκούρες αποχρώσεις.

Τέλος τοποθετούμε κραγιόν στα χείλη μέτριο σε λιπαρότητα και όχι πολύ σκληρό, γιατί όσο περνάει η ώρα το υλικό απλώνεται προς τα έξω από το περίγραμμα και μπαίνει στις μικρές ρυτίδες που πιθανόν υπάρχουν. Σχεδιάζουμε το περίγραμμα των χειλιών σύμφωνα με τη μορφολογία τους με μολύβι ουδέτερου χρώματος. Βάζουμε λίγο διάφανο lip gloss στο κέντρο των χειλιών.

Γιατί κάθε ηλικία είναι ξεχωριστή και έχει την δική της ομορφιά!

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Μεγάλη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Φλόγες σε αυλές σπιτιών – Απομακρύνονται κάτοικοι από την Αστυνομία

Ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/7)...

Αξιωματικός του στρατού ο 38χρονος που συνελήφθη με ναρκωτικά στη Σαμοθράκη

Σε διαθεσιμότητα με απόφαση του υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια αξιωματικός του στρατού που συνελήφθη...

Καταργείται η 1η Στρατιά: 45 συγχωνεύσεις στρατοπέδων ανακοίνωσε ο Ν. Δένδιας

Ανακοινώσεις έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, παρουσιάζοντας το πρωί της Πέμπτης τη...

Νίκος Δένδιας: Τα πάνω-κάτω στις Ένοπλες Δυνάμεις – Αυξήσεις μισθών

Σημαντικές αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις, στις στρατιωτικές σχολές αλλά και στη στρατιωτική θητεία αναμένεται...

Παρόμοια