Στον Υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, που αύριο 27 και μεθαύριο 28 του μηνός θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Ροδόπη, «έπεσε ο κλήρος» για να τύχει υποδοχής διαμαρτυρίας από τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής.

Πριν την ομιλία του, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα αύριο στο Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης στην Κομοτηνή, και συγκεκριμένα στις 6 μ.μ., αγρότες και κτηνοτρόφοι καλούν «σε ειρηνική διαμαρτυρία όλες τις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από τα αντιλαϊκά μέτρα εξόντωσης, για να στείλουμε ένα μήνυμα αντίστασης και αντίδρασης προς τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πετρόπουλο και στην κυβέρνηση»

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωσή τους:

Χορηγούμενη

“Η ώρα έφτασε να δώσουμε το παρών. Ο αγροτικός κόσμος της Ροδόπης καλεί αύριο το απόγευμα στις 6:30 σε ανοιχτή ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία, όλες τις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από τα αντιλαϊκά μέτρα εξόντωσης, έξω από το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Κομοτηνής, για να στείλουμε ένα μήνυμα αντίστασης και αντίδρασης προς τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πετρόπουλο και στην κυβέρνηση. Όλοι θα είμαστε εκεί!».

Επιπλέον, την Κυριακή 29/1 στις 6 το απόγευμα, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής (παραπλεύρως ξενοδοχείου Ανατόλια) θα πραγματοποιήσουν εκ νέου συνάντηση μετά την προχθεσινή, με θέμα την οργάνωση αφενός της συμμετοχής τους στο συλλαλητήρια της Έκθεσης «Zootechnia» στη Θεσσαλονίκη, και αφετέρου των τοπικών κινητοποιήσεών τους.