Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025
32.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικηΚΚΕ ΤΕ Έβρου: "Οι κάτοικοι του Έβρου πρέπει να αγωνιστούν ώστε να...

ΚΚΕ ΤΕ Έβρου: “Οι κάτοικοι του Έβρου πρέπει να αγωνιστούν ώστε να μην συνεχιστεί η υποβάθμιση της περιοχής”

Ο Βουλευτής Έβρου κ.Δημοσχάκης έχει ψηφίσει κάθε αντιλαϊκή τροπολογία και νομοσχέδιο που η κυβέρνηση του, έχει καταθέσει στην Βουλή. Κατά την συνήθη τακτική του μόλις ξεσπάσει θόρυβος, όπως πχ για το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στο Τυχερό, (κίνηση που θα χτυπήσει ακόμη περισσότερο την υποβαθμισμένη ύπαιθρο) καταθέτει αναφορά στην Βουλή «κλαίγοντας» για τα αποτελέσματα που προκύπτουν και απο τις δικές του ψήφους! Βέβαια δεν έδειξε την ίδια ζέση για το εξοντωτικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Πρόεδρο του ΑΣ Τριγώνου που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για το κλείσιμο του υποκαταστήματος τράπεζας στα Δίκαια. Αν θέλει να διαφοροποιηθεί, ας καταψηφίσει έστω μια φορά. Έχει και η ψηφοθηρία τα όρια της.

Και για να μην θεωρηθούμε πως μεροληπτούμε ή πως δεν έχουμε καλή μνήμη, καλά θα κάνει να σιωπά και η Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γκαρά, της οποίας η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνέχισε τον δρόμο που περπατά και η σημερινή κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ, εντάσσοντας τα στο «υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων» το 2016, προδιαγράφοντας έτσι την σημερινή κατάσταση.

Οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να αγωνιστούν ώστε να μην συνεχιστεί η υποβάθμιση της περιοχής τους, μακριά από δήθεν «σωτήρες». Το ΚΚΕ θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στους αγώνες τους, με συνέπεια, εντός και εκτός Βουλής.

ΚΚΕ ΤΕ Έβρου

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Συνελήφθησαν εννέα άτομα σε περιοχές της Αν. Μακεδονίας και Θράκης για κατοχή ναρκωτικών

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το...

Yποψήφιος Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Έβρου o Ιωάννης Τάκας

Με αίσθημα ευθύνης και εκτίμησης στα μέλη και τους φίλους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον...

Τραγωδία στη Ροδόπη: Κατέληξε η 12χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτή λέμβο στον Ίμερο

Τραγωδίοα στον Ίμερο Ροδόπης όπου ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών έχασε τη ζωή του...

Θεσμική αναγνώριση των Αλεβιτών της Θράκης – Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στις εορταστικές εκδηλώσεις (βίντεο)

Αλεβίτες – Μπεκτατσήδες, μια θρησκευτική κοινότητα, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια διεκδικεί την...

Παρόμοια