«Κίνημα Αλλαγής» : Ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς (βίντεο)

“ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ” είναι το όνομα του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, μετά και απο το ιδρυτικό συνέδριο,  με την παρουσίαση του νέου σήματος, ένα ρόδο με κόκκινο, μπλε και πράσινο χρώμα.

Λίγο νωρίτερα εγκρίθηκαν με μεγάλη πλειοψηφία η διακήρυξη, το καταστατικό και το πρόγραμμα του νέου φορέα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα οριστούν τα προτεινόμενα πρόσωπα για τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής.

Χορηγούμενη

Πρόκειται για το τέλος μίας διαδικασίας η  οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του , με τη σύμπραξη της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ πλέον στο νέο φορέα συμμετέχουν το ΚΙΔΗΣΟ το ΠΟΤΑΜΙ, το Δίκτυο Αλληλεγγύης, δημιουργώντας έτσι ένα νέο πολυτασικό κόμμα.

“Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, με επιτυχές τέλος, έχει ήδη βγει το πρόγραμμα, με τις προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση, οι προτάσεις είναι πολύ καινοτόμες, και το νέο κατασταστικό θα ανακοινωθεί πού σύντομα.

Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο εγχείρημα, και αυτό φάνηκε από την πολύ μεγάλη συμμετοχή τόσο του κόσμου όσο και των συνέδρων” τόνισε ο Στέλιος Παναγουτσος, στέλεχος της ΔΗΜΑΡ.