fbpx
9.9 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης του ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στον Έβρο

- Χορηγούμενη-

Κατατέθηκε χθες Πέμπτη 20/06/2019 στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης, το Βουλευτικό ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής του Έβρου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι :

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη.
Με καταγωγή από την Κυριακή, ο πατέρας και από την Ορεστιάδα, η μητέρα .
Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη. Πτυχίο Θεολογίας του ΑΠΘ και Μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία του ΑΠΘ. Κατέχει δίπλωμα Braille και εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή.
Άριστη γνώση των τεχνολογιών και της αγγλικής γλώσσας.
Κατέχει δίπλωμα στο χορό και εργάζεται ως χοροδιδάσκαλος.
Οργανώνει και συντονίζει πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις. Συνεργάζεται με το τμήμα Ρυθμικής του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης, με το Μουσείο Μετάξης του πολιτιστικού Ιδρύματος Πειραιώς, με πολιτιστικό Σύλλογο στην Αλεξ/πολη και με γυμναστήριο στο Διδυμότειχο.

ΖΑΠΑΡΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Γεννήθηκε στο Διδυμότειχο και κατοικεί μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη. Φοίτησε στο τμήμα Φυσικής του Α.Π.Θ. και εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης ως καθηγητής Φυσικής – φροντιστής. Από το 2003 έως το 2005 ήταν Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Έβρου και στη συνέχεια Γραμματέας της Π.Ε. ΠΑΣΟΚ Α.Μ.Θ. και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Εκλέχτηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος και διατέλεσε εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τύπου και επικοινωνίας της Νομαρχίας. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Έβρου στις εκλογές του 2009.

ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Καθηγητής Ιστορίας της Εκπαίδευσης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Δ/ντης Π.Μ.Σ. “Στελέχη Εκπαίδευσης στις Επιστήμες της Αγωγής”, Συντονιστής Παραρτήματος ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών, Συγγραφέας βιβλίων και επιστημονικών άρθρων, παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Κουλίδου και πατέρας δύο παιδιών, της Ελένης και του Τραϊανού-Ανδρέα.

ΜΑΛΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΡΦΩ
Γεννήθηκα στην Αλεξανδρούπολης και έζησα τα παιδικά μου χρόνια στη Γερμανία
Επέστρεψα για το λύκειο και κατόπιν σπούδασα στη σχολή Τουριστικών επαγγελμάτων και στο ΤΕΕ στο τμήμα μηχανολογίας. Πήρα πτυχίο θερμουδραυλικου-συντηρητής καυστήρων
Για αρκετά χρόνια δούλευα σε ξενοδοχεία
Επέστρεψα Γερμανία και ασχολήθηκα ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης
Από το 1993 ζω μόνιμα στην Αλεξανδρούπολης και έκανα οικογένειά
Υπήρξα μέλος του κολυμβητικού συλλόγου ΝΗΡΕΑ ως γραμματέας και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Πειραματικού σχολείου ως ταμίας
Από το 2003 δουλεύω στην εταιρεία κοινωνικής ψυχιατρικής Π.Σακελλαροπουλος
Στις δημοτικές εκλογές ήμουν υποψήφια στην Τραϊανούπολη με το συνδυασμό του Γ. Ζαμπουκη

ΟΥΣΤΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
Γεννήθηκε στις Φέρες το 1959. Αποφοίτησε από την Δημόσια Σχολή του Εμπορικού Ναυτικού στην Ν. Μηχανιώνα. Ζει μόνιμα στις Φέρες. Ασχολείται με την γεωργία. Διατέλεσε Πρόεδρος του Συμβουλίου Περιοχής 2ης Εδαφικής Περιφέρειας Ν. Έβρου και Αντιδήμαρχος του Δήμου Φερών από το 1995 έως το 1998. Το 2002 εκλέχτηκε Δήμαρχος Φερών και το 2006 επανεκλέχτηκε. Το 2010 εκλέχτηκε 1ος Περιφερειακός Σύμβουλος και υπηρέτησε ως Αντιπεριφερειάρχης του Πρωτογενούς Τομέα.

ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Γεννήθηκε στα Κόμαρα το 1971 και κατοικεί στην Ορεστιάδα.
Είναι Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Έργων Υποδομής.
Γνωρίζει άριστα την Αγγλική και καλά τη Γερμανική γλώσσα.
Εργάζεται στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ. και είναι Αν. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Ορεστιάδας.
Ήταν Διευθυντής του Δικτύου Νομαρχιών Ελλάδας-Τουρκίας-Βουλγαρίας (2004-2010), ενώ διατέλεσε και Διευθυντής της Εταιρίας Έρευνας Ανάπτυξης Β. Έβρου Α.Ε. (2000-2002).
Διατηρούσε Τεχνικό Γραφείο ως Ελεύθερος Επαγγελματίας (1996-2002).
Ήταν:
Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστιάδας (2007- 2014), Υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας (εκλογές 2010) και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Ορεστιάδας (2010 – 2014), Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α.Ο. (2007- 2010) και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Τοπικής Ανάπτυξης Δήμου Τριγώνου (2003 – 2004).

Εκ μέρους της Ν.Ε. Έβρου
Η Γραμματέας
Ποϊραζίδου Αλεξάνδρα

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο