fbpx
24 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

K.Παπαδόπουλος: Ευχαριστήρια επιστολή προς δήμου του Έβρου που δέχθηκαν τη δωρεά 2,5 τόνων απολυμαντικού

- Χορηγούμενη-

Ευχαριστήρια επιστολή του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου που απευθύνεται προς τους Δήμους του Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας, Σαμοθράκης και Σουφλίου έπειτα από την άμεση ανταπόκρισή τους και την αποδοχή από μέρους τους, της προσφοράς του συνολικά 2,5 τόνων απολυμαντικού (υποχλωριώδους νατρίου min 12% ).

“Σημειώνω ότι η αρχική μου προσφορά ήταν 500 κιλά του ως άνω απολυμαντικού σε κάθε Δήμο του Νομού μας. Σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, το προϊόν αυτό είχε παρουσιάσει έλλειψη στην αγορά, όπως, άλλωστε, και πολλά άλλα απολυμαντικά προϊόντα.

Έχοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και με δεδομένο οτι δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά από το 2014, μεταξύ άλλων, και με την Εμπορία Χημικών Προϊόντων για τα συστήματα επεξεργασίας Νερού και Υγρών Αποβλήτων, είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω απέναντι στους συντοπίτες μου προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν, οι δυσμενείς συνέπειες του φονικού ιού.

- Χορηγούμενη-

Ελπίζω η συμβολή μου αυτή να φανεί χρήσιμη στους Δήμους που την αποδείχθηκαν. Σημειώνω, προς αποφυγή ερωτηματικών από μέρους πολιτών που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα χημικά προϊόντα, ότι το απολυμαντικό αυτό είναι εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ.  και περιλαμβάνεται στην λίστα του Ε.Ο.Δ.Υ. για την απολύμανση και καταπολέμηση του ιού SARS – CoV- 2 (κορονοϊός).

Με βάση δε τις οδηγίες που έχει εκδώσει ο Ε.Ο.Δ.Υ., η ως άνω προσφερόμενη ποσότητα υποχλωριώδους νατρίου αντιστοιχεί σε υγρό διάλυμα 50.000 λίτρα απολυμαντικού σε κάθε Δήμο του νομού μας που αποδέχθηκε την πρότασή μου.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω, όπως, άλλωστε, προκύπτει και από το ίδιο το περιεχόμενο της επισυναπτόμενης επιστολής μου, ανάλογη πρόταση είχα υποβάλει και προς το Δήμο Αλεξανδρούπολης. Ωστόσο, ο τελευταίος, παρά και τη δεύτερη όχλησή μου προς τούτο, ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου.

Θεωρώντας ότι η πάροδος τουλάχιστον 15 ημερών από την παραλαβή της ως άνω πρότασής μου και η μη ανταπόκριση κανενός προσώπου από μέρους του Δήμου μαζί μου καταδεικνύει την πρόθεσή τους να μην αποδεχθούν την αντίστοιχη συμβολή μου, ανακάλεσα την πρότασή μου για κατάρτιση της σύμβασης δωρεάς. Αυτό, βέβαια, έπραξα αφού, προηγουμένως, όπως προείπα, τους είχα ζητήσει για δεύτερη φορά να μου απαντήσουν άμεσα επί της ως άνω πρότασής μου, στην οποία -για ακόμη μια φορά- δεν μου απάντησαν καθοιονδήποτε τρόπο.

Ως εκ τούτου, την 7.4.2020 ανακάλεσα τη σχετική πρόταση μου που υπέβαλα στον ως άνω Δήμο. Υπό τα ανωτέρω, επικοινώνησα με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης και το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να του διαθέσω την υπόλοιπη αδιάθετη -έως τότε- ποσότητα. Χάρις στην άμεση ανταπόκρισή τους, χθες, παρελήφθη και η τελευταία αδιάθετη ποσότητα.

Ευχαριστώ όλους για την άμεση συνδρομή τους! Με εκτίμηση και με την ευχή να διέλθουμε το ταχύτερο δυνατόν αυτής της πανδημίας, χωρίς άλλες απώλειες συνανθρώπων μας”.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 
Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Δ.Π.Θ. 

2020-04-08-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ-1

2020-03-20-Επιστολή-Προσφορά-στον-Ν.-Έβρου-1

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

 

Διαβασε και αυτο

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Ντ. Μπακογιάννη για το στρατόπεδο στον Προβατώνα: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας – η βασική αλλαγή είναι διοικητικής φύσης» (βίντεο)

Το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε σήμερα το πρωί μπροστά από το Επιμελητήριο Έβρου για να διαμαρτυρηθεί για τις φήμες περί κατάργησης της 7ης Ταξιαρχίας Πεζικού στον Προβατώνα καθυσήχασε η πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, Ντόρα Μπακογιάννη.

Ντ. Μπακογιάννη από Αλεξανδρούπολη: «Η Διακομματική σκοπεύει σε 6 μήνες να έχει ένα πόρισμα υποστηριζόμενο από όλες τις πολιτικές δυνάμεις» (βίντεο)

Για τα οικονομικά και θεσμικά ζητήματα της Θράκης αλλά και του Έβρου ειδικότερα συζήτησε σήμερα με θεσμικούς φορείς της περιοχής η πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψής της στην περιφέρεια.
- Χορηγούμενη -
error: Content is protected !!