Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης έστειλε από την Αλεξανδρούπολη, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης,  ο οποίος ολοκλήρωσε την επίσκεψη του  του στην πρωτεύουσα του νομού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έφτασε στην Αλεξανδρούπολη, το μεσημέρι της Παρασκευής, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος και υποψήφιους βουλευτές.

Στη συνέχεια περπάτησε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με τους πολίτες οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με λουλούδια και επευφημίες.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευροεκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για μία μεγάλη νίκη, η οποία ωστόσο δεν πρέπει να προκαλεί εφησυχασμό, και κάλεσε τους πολίτες “Να μην χαραμίζουν την ψήφο τους σε μικρά κόμματα τα οποία γεννήθηκαν μέσα σ΄ ένα περιβάλλον οργής, αλλά δεν έχουν ρόλο να παίξουν στη νέα φωτεινή Ελλάδα την οποία οραματιζόμαστε”

 

Ξέρουμε πώς θα μειώσουμε τους φόρους, ξέρουμε πώς θα στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα, ότι η ευημερία την οποία θα δημιουργήσουμε, θα αφορά όλους, πρωτίστως τους εργαζόμενους“,  δήλωσε από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα αναφερόμενος στον Έβρο , έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα αναπτυξιακά σχέδια για την περιοχή, όπως είναι το φυσικό αέριο, η αναβάθμιση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, καθώς και η στήριξη του πανεπιστημίου.

Τέλος , αξίζει να σημειωθεί πως αναφερόμενος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, δήλωσε πως “Θέλω εδώ να κάνουμε το τέσσερα μηδέν και μπορούμε να το πετύχουμε», είπε, διαβεβαιώνοντας ότι όλοι «θα σταθούμε άξιοι της εμπιστοσύνης σας”, δείχνοντας με αυτά τα λόγια την αισιοδοξία του για την έκβαση των εκλογών.