Κ. Δουνάκης: “Συστρατεύομαι με τον Β. Μυτιληνό γιατί είναι άνθρωπος που ξέρει ν’ ακούει και να συνεργάζεται” (βίντεο)

Ο Κώστας Δουνάκης, μιλώντας στο evros24.gr εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συστρατευθεί με την παράταξη “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση” στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Τονίζει κατ’ αρχήν πως εκτιμά βαθύτατα τον Βαγγέλη Μυτιληνό και στα χρόνια που τον γνωρίζει, έχει αποδείξει πως είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να συνεργάζεται και να ακούει τους συνεργάτες του. “Μία παράταξη καινούργια που δεν έχει υποχρεώσεις και δεσμεύσεις σε κανέναν και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει το δήμο να παρακμάζει όπως γίνεται σήμερα” επεσήμανε.

Σε ερώτησή μας αν ο Κώστας Δουνάκης νοιώθει πως η δημοτική αρχή άφησε παραμελημένη την περιοχή των Φερών, απάντησε πως “όχι μόνο την περιοχή των Φερών, αλλά και την ενότητα της Τραϊανούπολης και την περιφέρεια της Αλεξανδρούπολης. Εμείς αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε” τόνισε.

Χορηγούμενη

Ο ίδιος ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και είναι πολλά χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έτσι γνωρίζει τα θέματα που απασχολούν την Αλεξανδρούπολης και το πως ένας αστικός ιστός μπορεί να αναπτυχθεί.

Οι προτεραιότητες που θέτει ο Κώστας Δουνάκης και η παράταξή του δεν είναι λίγες, και είναι ισόρροπες για όλες τις περιοχές και οικισμούς του Δήμου.

Σε ερώτησή μας αν συζητάνε στην παράταξή τους για συνεργασίες την επόμενη ημέρα των εκλογών μας είπε ότι ο “Κλεισθένης” επιβάλει πιο συλλογικές διαδικασίες και το δημοτικό συμβούλιο θα είναι αυτό που θα αποφασίζει και ο εκάστοτε δήμαρχος θα υλοποιεί. “Δεν μιλάμε για συνεργασίες, γιατί εμείς θα είμαστε η δημοτική αρχή και ο Βαγγέλης Μυτιληνός δήμαρχος και εμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι θα είμαστε αναγκασμένοι να συνεργαζόμαστε και να προτείνουμε προς το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου για να αποφασίζονται οι πιο ορθές προτάσεις για το δήμο μας” κατέληξε.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Κώστας Δουνάκης: