Κ. Αετόπουλος :”Αυτή η Δημοτική Αρχή δε πρόκειται να αφήσει κανένα σχολείο χωρίς θέρμανση” (video)

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται τα σχολεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όσον αφορά στη θέρμανση των κτιρίων. Παρά την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλοι όλοι οι Δήμοι, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, έχει εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειάζονται για τις απαραίτητες προμήθειες σε πετρέλαιο, και να εξασφαλίσει ένα ζεστό περιβάλλον για τους μαθητές.

Η χρηματοδότηση έρχεται σε 4 δόσεις από του Υπουργείο Εσωτερικών, και αφορά στις λειτουργικές δαπάνες των σχολικών μονάδων, σε όλα τα επίπεδα, και μέσα σε αυτές φυσικά είναι και η θέρμανση, εξήγησε ο Κυριάκος Αετόπουλος, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η τέταρτη και τελευταία δόση, ενώ τα σχολεία έχουν ήδη προμηθευτεί το πετρέλαιο προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις πρώτες (από άποψης συνθηκών) μέρες του χειμώνα.

Στην προσπάθεια αυτή βοήθησε σε μεγάλο βαθμό η καλή διαχείριση των διευθυντών των σχολικών μονάδων, πρόσθεσε ο Κυριάκος Αετόπουλος, προσθέτοντας πως” Μπορούμε να πούμε κατηγορηματικά ότι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αφήσει τα σχολεία κρύα και τους μαθητές πολύ περισσότερο”