19.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022

Ικανοποίηση για τον χαρακτηρισμό του νοσοκομείου Διδυμοτείχου σε άγονο Τύπου Α’

- Χορηγούμενη-

    Ως «Πρωτοβουλία Συλλόγων και Φορέων για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου» υποδεχόμαστε με τα βαθύτερα συναισθήματα  ικανοποίησης και ενθουσιασμού τη νομοθέτηση του χαρακτηρισμού και τη μετατροπή του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου σε άγονο τύπου Α’, καθόσον συναποτελούσε και συνιστούσε βασικό αίτημα μας, σύναμμα με την αυτονόμηση που επήλθε, ως προϋπόθεση στην αναβάθμιση του.

   Επικροτούμε την απόφαση αυτή, σαν Εβρίτες και Εβρίτισσες, ως αναγνώριση του έργου μας, των αγώνων μας αλλά και της σημαντικότητας του ακριτικού μας τόπου. Για τον λόγο αυτό αισθανθήκαμε  την ανάγκη της αποστολής ευχαριστήριας επιστολής στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κυρία Σακελλαροπούλου Κατερίνα, στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κύριο Μητσοτάκη Κυριάκο και στο Υπουργό Υγείας κύριο Κικίλια Βασίλειο.

    Επίσης ευχαριστούμε όλες τις Θρησκευτικές, τις πολιτικές αρχές όλων των βαθμίδων και όλους τους πολιτικούς φορείς για το έργο τους, την αμέριστη συνδρομή και συμπαράσταση στις δράσεις μας.

   Επιπροσθέτως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σύνολο των 212 κοινωνικών φορέων και συλλόγων, πανέβριων, πανελλήνιων και πανευρωπαϊκών που αποτελούν την Πρωτοβουλία για το Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και συνυπέγραψαν το ψήφισμα και εμπράκτως στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα μας. Την τοπική κοινωνία που με ζέση συμμετείχε στην μεγάλη συγκέντρωση υποστήριξης και αγκαλιάς του Νοσοκομείου μας.

   Προς την κατεύθυνση αυτή, συνεχίζουμε να αξιώνουμε την  υλοποίηση των υπολοίπων αιτημάτων μας, που αφορούν την αύξηση των κλινών, την πλήρωση και δημιουργία νέων κλινικών μέσα από ένα νέο οργανόγραμμα και την υποστήριξη όλων των βαθμίδων υγείας του Νομού Έβρου. Η αναβάθμιση του Νοσοκομείου που εκτός από εχέγγυο της ανάπτυξης της περιοχής, συμβάλει καταλυτικά στην αποδοτική και εύρυθμη λειτουργιά της σχολής νοσηλευτικής Διδυμοτείχου ως αλληλένδετες δομές.

  Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και την μεγίστη αποδοτικότητα στο έργο όλων μας προς όφελος του Νοσοκομείου και του τόπου μας.

Χριστός Ανέστη.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Για την Συντονιστική Επιτροπή

Εκπρόσωποι Επιτροπής

Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας, Σουφλίου

Φυδανάκης Παναγιώτης

Ψειράκη Αναστασία

Παπαδόπουλος Γρηγόριος

Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου

Γαλάνης Βασίλειος

Πρόεδρος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου

Μπουτζίκα Ευθυμία

***

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ                                       ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ 09/04/2020

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ                     ΠΡΟΣ: Κύριο Πρωθυπουργό

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ                                              της Ελλάδος

                                                                          ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟ

ΘΕΜΑ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ»

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ

   Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την απόφαση σας, να νομοθετήσετε τον χαρακτηρισμό και την μετατροπή του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου σε άγονο τύπου Α’, καθόσον συναποτελούσε και συνιστούσε βασικό αίτημα μας, ως προϋπόθεση στην αναβάθμιση του.

   Επικροτούμε την απόφαση αυτή σαν Εβρίτες και Εβρίτισσες, ως αναγνώριση του έργου μας, των αγώνων μας αλλά και της σημαντικότητας του ακριτικού μας τόπου. Ένας τόπος που αποτελεί τα σύνορα και την εμπροσθοφυλακή όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Καθίσταται σαφές ότι αποτελεί μείζον εθνικό ζήτημα η υποστήριξη όλων των βαθμίδων υγείας, για την ανάπτυξη και την αποτροπή της ερήμωσης του.

   Το σύνολο των 212 κοινωνικών φορέων και συλλόγων, πανέβριων, πανελλήνιων και πανευρωπαϊκών που αποτελούν την «Πρωτοβουλία για την Αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου» και  συνυπέγραψαν το ψήφισμα για την αναβαθμισμένη αυτονόμηση του Νοσοκομείου, εκφράζουμε την χαρά και ικανοποίηση μας για την πλήρη αυτονόμηση και για τον χαρακτηρισμό ως άγονο τύπου Α΄. Προς την κατεύθυνση αυτή, ευελπιστούμε στην υλοποίηση των υπολοίπων αξιώσεων που αφορά την αύξηση των κλινών, την πλήρωση και δημιουργία νέων κλινικών μέσα από ένα νέο οργανόγραμμα,  που εκτός των άλλων,  θα συμβάλει στην αναβάθμιση της σχολής νοσηλευτικής Διδυμοτείχου ως αλληλένδετες δομές.

  Ευχόμαστε από καρδίας καλή επιτυχία στο έργο σας προς όφελος της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Για την Συντονιστική Επιτροπή

Εκπρόσωπος Επιτροπής

Φυδανάκης Παναγιώτης

Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου

Γαλάνης Βασίλειος

Πρόεδρος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου

Μπουτζίκα Ευθυμία

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο