Τετάρτη, 2 Ιουλίου, 2025
25.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικαΗ ταλαντούχα και κορυφαία στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα κολυμβήτρια, Όλγα Στούρα στον δήμαρχο...

Η ταλαντούχα και κορυφαία στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα κολυμβήτρια, Όλγα Στούρα στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Την ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη κολυμβήτρια του ΟΦΘΑ, Όλγα Στούρα υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Με δύο ασημένια μετάλλια η Όλγα Στούρα επέστρεψε πρόσφατα από τη Νορμανδία όπου συμμετείχε στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα για αθλητές και αθλήτριες που είναι μαθητές και μαθήτριες Λυκείου.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τη νεαρή αθλήτρια και τον προπονητή της Γιώργο Τυλιγαδά που τη συνόδευε, όχι μόνο για τις διακρίσεις που απέσπασε κατά τη συμμετοχή της στη Γυμνασιάδα αλλά κυρίως για την επιμονή της και τη σκληρή δουλειά που καταβάλλει, καθώς η καθημερινότητά της περιλαμβάνει πολλές ώρες προπόνησης αλλά και μελέτη. Η Όλγα μόλις τελείωσε τη Β’ Λυκείου και οι στόχοι της εκτός από τη διάκρισή της στην 8άδα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που θα γίνει στη Ρουμανία, περιλαμβάνουν και την εισαγωγή της στο Πολυτεχνείο.

Η ίδια ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την πρόσκληση και την ευκαιρία που είχε να συνομιλήσουν από κοντά, τονίζοντας ότι «τα νέα παιδιά δεν πρέπει να σταματήσουν να ονειρεύονται. Με την κατάλληλη στήριξη και πολλή δουλειά όλα είναι κατορθωτά!»

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Μιχάλης Κουινέλης για Ήβη Αδάμου: Το θεωρώ παλικαριά που ήρθε να ζήσει στην Αλεξανδρούπολη

Με θετικό πρόσημο περιέγραψε ο Μιχάλης Κουινέλης την επιλογή της Ήβης Αδάμου να τον...

Οι αλλαγές στις επιδοτήσεις που φέρνει η κυβέρνηση λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Εκτός πραγματικότητας οι αριθμοί για μέλι και βιολογική κτηνοτροφία

Στις αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση λόγω της υπόθεσης ΟΠΕΚΕΠΕ, χαρακτηρίζοντας πρώτη προτεραιότητα την...

Νέα νυχτερινά δρομολόγια από τη Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Αλεξανδρούπολης –επιστρέφουμε με ασφάλεια στο σπίτι!

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εξασφαλίζει την ασφαλή επιστροφή των δημοτών στο σπίτι τις νυχτερινές ώρες...

Παρόμοια