Η Ευγενία Γκιδίκα υποψήφια με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” και τον Βαγγέλη Λαμπάκη

Με τον συνδυασμό του νυν και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Αλεξανδρούπολης «Πόλη και Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης» είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Ευγενία Γκιδίκα που συστήνεται σήμερα, μέσα από το evros24.gr στους πολίτες της πόλης ζητώντας την ψήφο τους.

Η Ευγενία Γκιδίκα γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε ξένες γλώσσες στις Βρυξέλλες, όπου ξεκίνησε και την εργασιακή της πορεία. Στην Αλεξανδρούπολη ήρθε στα 27 της χρόνια όπου ζει μόνιμα διδάσκοντας ξένες γλώσσες.

Η γνωριμία της με τον Βαγγέλη Λαμπάκη έγινε πέρυσι με αφορμή επίσκεψη μιας γαλλικής αντιπροσωπείας στην Αλεξανδρούπολης, με τα μέλη της οποίας διατηρούσε φιλική σχέση. Του ζήτησε να συζητήσουν την αδελφοποίηση με μια πόλη στα προάστια του Παρισιού κάτι που δέχθηκε με μεγάλη χαρά.

Στόχος η προώθηση της Αλεξανδρούπολης στο εξωτερικό. Με αφορμή αυτή την αδελφοποίηση έγινε και η πρόταση του Βαγγέλη Λαμπάκης προς την Ευγενία Γκιδίκα να είναι υποψήφια με την παράταξή του, πρόταση που αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά.

Επίσης μέσα από τη δουλειά της πρόσφερε στο Πολυκοινωνικό διδάσκοντας σε αδύναμους οικονομικά μαθητές στα πλαίσια του κοινωνικού φροντιστηρίου.

Η ίδια νοιώθει ότι έχει πολλά να προσφέρει μέσα  στο δημοτικό συμβούλιο και ζητά από τους πολίτες να την εμπιστευθούν για να μπορέσει να προσφέρει κυρίως στον κοινωνικό τομέα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δηλώνει η Ευγενία Γκιδίκα: