Η Ελένη Τσιαούση στο πλευρό του Βασίλη Τσολακίδη (βιντεο)

Η πρώην βουλευτής Έβρου, Ελένη Τσιαούση, φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, όπου και σχολίασε την προεκλογική περίοδο, καθώς και τα πρόσωπα που συμμετέχουν στη μάχη της Κυριακής.

Στο ερώτημα αν πιστεύει ότι οι πολίτες έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν στις κάλπες απάντησε πως “οι πολίτες και ειδικά οι μεγαλύτερης ηλικίας θα έπρεπε να έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν, αφού και μνήμη έχουν και κρίση. Η ψήφος μας θα πρέπει να έιναι αποτέλεσμα επιλογής κι όχι ψήφος διαμαρτυρίας ή τιμωρίας, γιατί κρίνει το μέλλον μας” τόνισε.

Όσο για το αν πιστεύει πως οι πολίτες θα πάνε να ψηφίσουν, εξήγησε πως η περίοδος του καλοκαιριού που διεξάγονται αυτές οι εκλογές, δεν βοηθάει καθόλου, παράλληλα υπάρχει και η απογοήτευση από τους πολιτικούς και δεν θέλουν να πάνε να ψηφίσουν. “Θεωρώ ότι αυτό είναι τραγικό λάθος γιατί πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη να πάμε να ψηφίσουμε γιατί αποφασίζουμε γαι το μέλλον των παιδιών μας και πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες” σημείωσε.

Η Ελένη Τσαούση απάντησε και γιατί δεν είναι υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ αν και το όνομά της ακούστηκε. Επιβεβαίωσε ότι ακολούθησε την πλειοψηφία του δημοκρατικού κόσμου που σήμερα βρίσκεται στο ΣΥΡΙΖΑ, αν και ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής. “Υπήρξε μια τιμητική πρόταση από ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Έβρου την οποία δεν αποδέχθηκα για καθαρά πρακτικούς λόγους”.

Ωστόσο θα δώσει τη μάχη αυτών των εκλογών μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και στο πλευρό του υποψήφιου βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Τσολακίδη.

Η Ελένη Τσιακούση εξήγησε τους λόγους της απόφασής της μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τα δύο εργοστάσια που λειτουργούν μέχρι σήμερα στην Ορεστιάδα και επέλεξε ο Βασίλης Τσολακίδης να γίνουν εκεί ως διευθύνων σύμβουλος που δίνουν θέσεις εργασίας μέχρι και σήμερα στην περιοχή.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε η Ελένη Τσιαούση: