Η 24η Χειμερινή Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών στην Ξάνθη

Η 24η Χειμερινή Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου στο Δασικό Χωριό Ερυμάνθου – Νομού Ξάνθης

Το Δασικό Χωριό ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ βρίσκεται στο Δήμο Σταυρούπολης του Νομού Ξάνθης, στο Δημόσιο Δάσος Δρυμού, σε υψόμετρο 1350 μέτρων. Αποτελείται από δώδεκα (12) ξύλινους κεραμοσκεπείς αυτοεξυπηρετούμενους οικίσκους των δύο (2) δωματίων, μικτού εμβαδού 65τ.μ, με δυνατότητα φιλοξενίας 5 ατόμων ο καθένας, με συνολική δυνατότητα φιλοξενίας 60 περίπου ατόμων.

Συμπληρωματικά, υπάρχει δυνατότητα διαμονής στους εξής δύο χώρους στο χωριό Λειβαδίτης (8 km από το Δασικό χωριό):

36 άτομα στο καταφύγιο του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης σε 3 τετράκλινα δωμάτια, 1 οκτάκλινο και έναν δεκαεξάκλινο κοιτώνα (με τουαλέτες στον κάθε χώρο και κοινόχρηστες ντουζιέρες) και με επιπλέον κοινόχρηστη τραπεζαρία και σάλα με τζάκι και κουζίνα.

16 άτομα στο καταφύγιο του Φυσιολατρικού Ομίλου που αποτελείται από μία σάλα με τζάκι, κουζίνα και σοφίτα-κοιτώνα με κοινόχρηστα WC & ντουζιέρες.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν εκδρομικά στις όμορφες διαδρομές που μας προσφέρουν τα βουνά της Ροδόπης, και για όσους θέλουν πεζοπορία στον καταράκτη του Λειβαδίτη (περίπου 40′). Τα μεσημεριανά γεύματα θα είναι υπαίθρια σε επιλεγμένες περιοχές (Καστανίτης, φυλάκιο Πολιτιστικού Καλιθέας) φασολάδα και μπάρμπεκιου.

Τα δείπνα και οι συναυλίες θα πραγματοποιούνται στην ταβέρνα του Δασικού Χωριού.

Το παράβολο συμμετοχής διαμορφώνεται ανάλογα με τον χώρο διαμονής και είναι κατ’ άτομο:

Στο Δασικό χωριό:

Από Πέμπτη: 115 € με κάρτα ΜΟΤΟΕ, 140 € χωρίς κάρτα ΜΟΤΟΕ
Από Παρασκευή: 90 € με κάρτα ΜΟΤΟΕ, 110 € χωρίς κάρτα ΜΟΤΟΕ
Από Σάββατο: 65 € με κάρτα ΜΟΤΟΕ, 80 € χωρίς κάρτα ΜΟΤΟΕ
Στα Καταφύγια του Λειβαδίτη:

Από Πέμπτη: 105 € με κάρτα ΜΟΤΟΕ, 130 € χωρίς κάρτα ΜΟΤΟΕ
Από Παρασκευή: 80 € με κάρτα ΜΟΤΟΕ, 100 € χωρίς κάρτα ΜΟΤΟΕ
Από Σάββατο: 60 € με κάρτα ΜΟΤΟΕ, 75 € χωρίς κάρτα ΜΟΤΟΕ
Στο παράβολο συμμετοχής περιλαμβάνονται τα γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδυνό καθώς και οι καθιερωμένες μεταμεσονύκτιες σούπες) οι συναυλίες και (μόνον για όσους δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή) τα αναμνηστικά.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Λόγω του περιορισμένου αριθμού κλινών, προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους κλείσουν για διαμονή από Πέμπτη. Η προτεραιότητα αυτή καθορίζεται από την ημερομηνία κατάθεσης του παραβόλου συμμετοχής στον λογ/μό της ΜΟΤΟΕ, όπου, μαζί με τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο) πρέπει να δίνεται και το μέγεθος για το T-shirt.

Πληροφορίες συμμετοχής και κρατήσεις στον Έφορο Εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας κ. Θόδωρο Δημητριάδη, στα τηλέφωνα 6944-253838 / 6907-154999 ή στο [email protected]