ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηH επίσκεψη Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη στο Διδυμότειχο

H επίσκεψη Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη στο Διδυμότειχο

Το Διδυμότειχο επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδης την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017. Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Π. Πατσουρίδη έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου.

Ο κ. Δήμαρχος έθεσε στον Υφυπουργό όλα τα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων, τόσο του σταδίου όσο και του κλειστού γυμναστηρίου.

Έγινε μια γόνιμη συζήτηση κατά την οποία ο Υφυπουργός υποσχέθηκε αρχικά να βοηθήσει να λυθεί το ιδιοκτησιακό και στη συνέχεια να προχωρήσει βήμα βήμα σε επίλυση των άλλων θεμάτων.

Ο κ. Πατσουρίδης, μεταξύ άλλων, απάντησε ότι εκτός από την τοποθέτηση χλοοτάπητα είναι επιτακτική ανάγκη και η εγκατάσταση ταρτάν στίβου.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια