fbpx
16.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γνωρίζετε σε ποια θερμοκρασία πρέπει να τηγανίζουμε;

- Χορηγούμενη-

Το τηγάνισμα, έχει κι αυτό τα μυστικά του..

Σε θερμοκρασία 130-145 βαθμούς τηγανίζουμε πατάτες και λαχανικά.


Σε θερμοκρασία 155-170 βαθμούς τηγανίζουμε βουτυρωμένα η αλευρωμένα.
Σε θερμοκρασία 175-190 βαθμούς τηγανίζουμε μικρού μεγέθους ψαράκια πχ καλαμαράκια, κροκέτες κ.ά.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Πάσχα: Λάθη που προκαλούν προβλήματα στην υγεία

Μεγάλη εβδομάδα: Πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από την καθαρτική δύναμη της νηστείας. Εξάλλου η Μελέτη των Επτά Χωρών που απετέλεσε ορόσημο στην προληπτική Ιατρική (1958-Ancel...