Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής την 26η Μάϊου 2019, που οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης θα κληθούν να αποφασίσουν ποιος θα διοικήσει το δήμο.

Ο Νίκος Γεωργιάδης, με μήνυμά του, θέλει να επικοινωνήσει με όλους τους πολίτες, και να τους καλέσει να στηρίξουν με την ψήφο τους, τόσο τον ίδιο, όσο και την παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη «Πόλη και Πολίτες» για να έχουμε τα επόμενα χρόνια και πόλη που θα είναι πρότυπο για όλους όσους κατοικούν σ’ αυτή.

Ο Νίκος Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1982 όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Σπούδασε στο ΑΤΕΙ Καβάλας, στο τμήμα Ηλεκτρολογίας και από το 2001 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο του εμπορίου με δύο επιχειρήσεις σε Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη.

Το 2013 διεύρυνε τους επαγγελματικούς του ορίζοντες ασχολούμενος και με καταστήματα εστίασης. Το τελευταίο από αυτά εγκαινιάστηκε τον Μάιο του 2016 και αποτέλεσε το έναυσμα για την δημιουργία μίας εταιρίας παραγωγής θεατρικών παραστάσεων & θεαμάτων που πρωτοπορεί με μοναδικές θεατρικές παραγωγές σε όλη την Ελλάδα από το 2017 έως και σήμερα.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου Αετοχωρίου «Η ΣΑΝΤΑ».

Είναι εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος & Συναφών Επαγγελμάτων Έβρου.

Δείτε αναλυτικά το μήνυμα του Νίκου Γεωργιάδη:
«Αγαπητοί συνδημότες, έπειτα από πολλή σκέψη, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Θεωρώ τιμή την συμμετοχή μου στην παράταξη “Πόλη & Πολίτες “ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βαγγέλη Λαμπάκη αλλά και πληθώρα άξιων και δυναμικών ανθρώπων που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο.

Επιδιώκοντας να ενώσω τις προσπάθειές μου με τους συνυποψηφίους μου στοχεύω στην ανάδειξη της πόλης μας ως σύγχρονο κέντρο δράσεων και εκδηλώσεων σε θέματα πολιτισμού.

Η ανάδειξη της πόλης μας ήταν πάντα το ζητούμενο και στων προσωπικών μου επαγγελματικών επιλογών, κάτι που μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει παρατηρώντας τις επαγγελματικές μου προσπάθειες.

Αυτή τη χρονική στιγμή αποφάσισα με πιο ενεργό και δραστήριο τρόπο να συνδράμω στα κοινά.

Ζητώ την στήριξη σας την Κυριακή 26 Μαΐου, για μια πόλη πρότυπο Πολιτιστικών δράσεων μια πόλη πρότυπο για εμάς και τις οικογένειές μας».