Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
14.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΓενική συνέλευση ΕΠΟΦΕ

Γενική συνέλευση ΕΠΟΦΕ

Σας καλούμε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. | «Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στην Αλεξανδρούπολη (αίθουσα Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Ν. Έβρου «Αλέξιος Κομνηνός», οδός ‘‘Ανδριανουπόλεως’’ 102, πίσω από το Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Κέντρο).

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

α) Έκθεση πεπραγμένων Δ.Σ.

β) Οικονομικός απολογισμός έτους 2018.

γ) Έκθεση Ε.Ε., για την οικονομική διαχείριση του έτους που πέρασε.

δ) Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2019.

ε) Έγκριση ή μη των πεπραγμένων του Δ.Σ. και απαλλαγή του ή όχι από κάθε ευθύνη με βάση την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.

στ) Ορισμός τόπου επόμενης τακτικής Γ.Σ.

ζ) Προτάσεις των εκπροσώπων των συλλόγων-μελών.

η) Αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

1). Ο κάθε φορέας εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση από δύο (2) εκπροσώπους, τα ονόματα των οποίων γνωστοποιεί κατά την ημέρα της Γ.Σ. με έγγραφο, όπου αναγράφονται και οι αναπληρωτές τους και έχουν τριετή θητεία. Ενώ σε περίπτωση υποψηφίου εκπροσώπου του συλλόγου στις αρχαιρεσίες για το Δ.Σ. ή την Ε.Ε., το σχετικό παραπάνω έγγραφο πρέπει να υποβληθεί στην ΕΠΟΦΕ τρεις ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες (δηλαδή έως και την Πέμπτη 20/6/2019), για την κατάρτιση του κοινού ψηφοδελτίου.

2). Η ετήσια συνδρομή κάθε συλλόγου ανέρχεται στα 20€, η οποία εάν δεν έχει ήδη καταβληθεί, δύναται να καταβληθεί κατά την είσοδο σας στη Γ.Σ. Όταν κάποιος σύλλογος καθυστερεί την εκπλήρωση των οικονομικών του υποχρεώσεων για διάστημα μεγαλύτερο από τρία (3) έτη, η διαγραφή γίνεται αυτόματα. Η επανεγγραφή του γίνεται με αίτησή του επιτόπου και αφού καταβάλει την εγγραφή και τη συνδρομή του τρέχοντος έτους (δηλαδή σύνολο 60€). Ενώ σε περίπτωση υποψηφίου εκπροσώπου συλλόγου στις αρχαιρεσίες για το Δ.Σ. ή την Ε.Ε. της ΕΠΟΦΕ, η σχετική παραπάνω καταβολή πρέπει να γίνει τρεις ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες (έως και την Πέμπτη 20/6/2019).

3). Κάθε εκπρόσωπος οφείλει να φέρει στη Γενική Συνέλευση και τη σφραγίδα του συλλόγου του.

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε

 

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Επίσκεψη Τοψίδη στη Δράμα: Παρακολούθηση έργων που ενισχύουν υποδομές και ασφάλεια

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, πραγματοποίησε χθες επίσκεψη στην Π.Ε....

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι 58 και 55 ετών βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του

Σε τραγική κατάληξη οδήγησε η αναζήτηση ενός ζευγαριού στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ένας 58χρονος και...

Αλεξανδρούπολη: Τελεσίδικη καταδίκη για τον θάνατο του πυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου – Η ανακοίνωση της οικογένειας

Χθες στο Εφετείο Θράκης διεξήχθη η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια τουαδικοχαμένου...

Αλεξανδρούπολη: Τα «16α Βραβεία Πολιτισμού» της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου

Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) διοργανώνει το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025, στις 19:00,...

Παρόμοια