Γ. Αυτιάς: “Η Αλεξανδρούπολη έχει ένα λαμπρό μέλλον” (video)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργάνωσε στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών και το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, με αφορμή την παρουσίαση του Ημερολογίου-Λευκώματος 2019 με τίτλο: «Εικόνες από την οικονομική ζωή της παλιάς Αλεξανδρούπολης»

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση, ο γνωστός δημοσιογράφος και “αυθεντία” σε θέματα οικονομία, Γιώργος Αυτιάς, και ο Κωνσταντίνος Χατζόπουλος, ομότιμος καθηγητής του ΔΠΘ.

Η προσέλευση του κόσμου, όσο και των επισήμων καλεσμένων πολύ μεγάλη, με την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου να είναι σχεδόν κατάμεστη.

Χορηγούμενη

Η Αλεξανδρούπολη, είχε παρελθόν, έχει παρόν και θα έχει και μέλλον” δήλωσε ο Γιώργος Αυτιάς μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ ανεβαίνοντας στο βήμα, δήλωσε πως “απόψε η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στην Αλεξανδρούπολη” ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Μακεδονικό λέγοντας πως “Έρχονται δύσκολες στιγμές, αλλά να ξέρετε ένα πράγμα. Η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι Ελληνική και πρωτεύουσα της είναι η Θεσσαλονίκη” κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.