Δευτέρα, 21 Ιουλίου, 2025
29.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςNRG 98.5Φέτος τα Χριστούγεννα πάμε στο Οξυγόνο στην Αλεξανδρούπολη (βίντεο)

Φέτος τα Χριστούγεννα πάμε στο Οξυγόνο στην Αλεξανδρούπολη (βίντεο)

Εκδήλωση την 31η Δεκεμβρίου, με τίτλο «Κανένα παιδάκι χωρίς τον δικό του Άγιο Βασίλη». Ο Άγιος Βασίλης θα "προσγειωθεί" στο "Οξυγόνο" και θα μοιράσει δώρα στα παιδιά

Στο στούντιο του NGR 98.5 , στο πρωινό με τον Σπύρο Σισμανίδη και την Παναγιώτα Ντούμπα φιλοξενήθηκε ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης «Οξυγόνου», που βρίσκεται στο Πάρκο των Προσκόπων στην Αλεξανδρούπολη.

Ένας χώρος που ανακαινίστηκε σε βάθος από το καλοκαίρι και διαμορφώθηκε σε ένα ζεστό αλλά και εντυπωσιακό περιβάλλον για να χαρίσει στους επισκέπτες – πελάτες του μοναδικές στιγμές ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων, αφού ο στολισμός είναι μοναδικός.

Σχεδόν καθημερινά διοργανώνονται events, με σούσι την Πέμπτη, την Παρασκευή live με έντεχνη και ελαφρολαϊκή μουσική, το Σάββατο αφιερώματα σε γνωστούς καλλιτέχνες και τα απογεύματα της Κυριακής μετά τις 5 με το καθιερωμένο πλέον live με λαϊκό πρόγραμμα. Αυτό το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου θα είναι αφιερωμένο την Πέγκυ Ζήνα και τον Νίκο Βέρτη.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου εξήγησε πως τα live ξεκινάνε νωρίς το απόγευμα για να δίνουν την ευκαιρία σε όλους όσους θέλουν να τα απολαύσουν. «Μέχρι στιγμές όλες οι βραδιές μας έχουν παρά πολύ επιτυχία, το μαθαίνει ο κόσμος, έρχεται και όλοι μαζί διασκεδάζουμε» σημείωσε.

Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός με πολλά δενδράκια, Άγιο Βασίληδες, το τζάκι, αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Τα δε Χριστουγεννιάτικα event θα είναι ξεχωριστά, αρχής γενομένης από το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με live μουσική, με απεριόριστο μπουφέ και ποτό, όπως και το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς.

Ξεχωριστή θα είναι η εκδήλωση της 31ης Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι με τίτλο «κανένα παιδάκι χωρίς τον δικό του Άγιο Βασίλη». «Αυτές τις ημέρες όλες οι οικογένειες προσπαθούν να ικανοποιήσουν και να κάνουν χαρούμενα τα παιδιά. Κάποιες οικογένειες όμως ίσως αδυνατούν να το κάνουν. Εμείς στο «Οξυγόνο» θα φροντίσουμε να προσγειωθεί ο Άγιος Βασίλης, να καθίσει αναπαυτικά στο θρόνο του, να υπάρχει ένα ξωτικό δίπλα του που θα μοιράζει ζεστό κρασί στις οικογένειες και να δίνει έστω κι ένα μικρό δωράκι σε όλα τα παιδιά» εξήγησε ο κ. Παπακωνσταντίνου γι’ αυτήν την πολύ ξεχωριστή εκδήλωση.

Και φυσικά τηρώντας το έθιμο της Αλεξανδρούπολης με τα μαγκάλια, θα στηθεί και μια μεγάλη ψησταριά που θα μοιράζει δωρεάν σουβλάκια για  στον κόσμο.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

20 Ιουλίου: Το ξημέρωμα που ο Αττίλας πάτησε την Κύπρο – 51 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Στις 20 Ιουλίου 1974, στις 5:30 το πρωί, ο κυπριακός ελληνισμός ξύπνησε μέσα στον...

Ξεκίνησαν να λειτουργούν οι δημοτικές τουαλέτες κάτω από το φάρο της Αλεξανδρούπολης

Προς ενημέρωση των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης μας, οι δημοτικές τουαλέτες που...

Σχέδιο πόλης Νέας Χηλής: Υπογραφές 27 κατοίκων με αίτημα συζήτησης

Τον περασμένο Αύγουστο ο Δήμος κοινοποίησε  τις πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα...

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Φίλιππος Μπαζούκης!

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε και ανακοινώθηκε από την Παναθηναϊκό, αγωνιζόταν στις ακαδημίες του...

Παρόμοια