Σε αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς στις Φέρες προχωρούν οι αρμόδιες αρχές για την Καθαρά Δευτέρα, λόγω της καθιερωμένης καρναβαλικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, η λαϊκή αγορά δεν θα λειτουργήσει στον συνήθη χώρο της, προκειμένου να διευκολυνθεί η διεξαγωγή των αποκριάτικων εκδηλώσεων και να διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία στην περιοχή.
Για την εξυπηρέτηση παραγωγών, εμπόρων και καταναλωτών, η λαϊκή αγορά θα μεταφερθεί προσωρινά στον χώρο έναντι του ΚΤΕΛ Έβρου, όπου θα λειτουργήσει κανονικά για τη συγκεκριμένη ημέρα.
Η αλλαγή αφορά αποκλειστικά την Καθαρά Δευτέρα, ενώ η λειτουργία της λαϊκής αγοράς αναμένεται να επανέλθει στον καθιερωμένο χώρο της από την επόμενη εβδομάδα.























