ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΕξιχνίαση απάτης για πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτου μέσω διαδικτύου στην Καβάλα

Εξιχνίαση απάτης για πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτου μέσω διαδικτύου στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 28χρονου ημεδαπού.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 45χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, ο 28χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 45χρονος, σχετικά με πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο 45χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 28χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει, την 2-11-2017, σε λογαριασμό του, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ για την αγορά των παραπάνω ανταλλακτικών, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια