ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΕξαπάτησαν 47χρονο από την Ορεστιάδα

Εξαπάτησαν 47χρονο από την Ορεστιάδα

Αγόρασαν το αυτοκίνητό του... χωρίς να το πληρώσουν!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 4-10-2017 εξαπάτησαν 47χρονο ημεδαπό στην Ορεστιάδα.

Συγκεκριμένα, οι δράστες εντόπισαν αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 47χρονος, σχετικά με πώληση Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου και ένας από αυτούς επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Μετά την τηλεφωνική τους συμφωνία για την αγοροπωλησία του οχήματος, ο 47χρονος συναντήθηκε με έτερο δράστη, στο νομό Καβάλας, όπου του παρέδωσε το όχημα, χωρίς ουδέποτε να καταβληθεί το προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό σε τραπεζικό του λογαριασμό.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια