Εθελοντές Αιμοδότες Αλεξανδρούπολης: Σκέψεις κι απόψεις…

… αααα εγώ δεν πάω στο νοσοκομείο να δώσω αίμα, διότι είναι μακριά και δεν έχω χρόνο για χάσιμο…..

Για την Εθελοντική Προσφορά Αίματος δύο φορές τον χρόνο, (όσο μακριά και αν είναι το νοσοκομείο), απαιτείται συνολικά πολύ λιγότερος χρόνος, σε σύγκριση με τον χρόνο που απαιτείται καθημερινώς το κατοικίδιο μας, για την απαραίτητη καθημερινή του βόλτα και την εν γένη φροντίδα.

-όλοι Αγαπούμε, τα ζώα και την φύση αλλά, δεν ξεχνούμε τους χρόνια πολυμεταγγιζόμενους πάσχοντες συνανθρώπους μας, που ταλαιπωρούνται από την έλλειψη αίματος.

Η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία, είναι χρέος όλων των κατοίκων της Ελλάδας, για να έχουμε αυτάρκεια αίματος στην χώρα και να σταματήσουν οι εισαγωγές !

Οι προσδοκίες μας είναι, το υψηλό ήθος της κοινωνίας μας αλλά και το μεγάλο οικονομικό όφελος, εάν σταματήσουν οι εισαγωγές και πάψουν επιτέλους να ζητούνται μονάδες αίματος από τους πάσχοντες και τους ασθενείς στα νοσοκομεία της χώρας μας.

Για να έχουμε αυτάρκεια πρέπει να γίνουμε όλοι Τακτικοί Εθελοντές, να μην υπάρχει η κατευθυνόμενη αιμοδοσία, και να απαλλαγούμε από την ντροπή της εισαγωγής αίματος εξ αιτίας της έλλειψης αίματος!