Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Αγωνιστικής και της Προαγωνιστικής Ομάδας του ΟΦΘΑ στη Διασυλλογική Διοργάνωση «Άγιος Νικόλαος 2025», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 22–23 Νοεμβρίου 2025, με διοργανωτή τον ΝΟΑ.
Οι αθλητές της Αγωνιστικής Ομάδας παρουσίασαν αξιόλογη αγωνιστική εικόνα, καθώς οι επιδόσεις τους ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για το στάδιο της προπονητικής περιόδου στην οποία βρίσκονται. Η δυναμική τους αποτυπώνεται και στη συνολική κατάκτηση 32 μεταλλίων: 10 χρυσά, 17 ασημένια και 5 χάλκινα.
Η ομάδα συνεχίζει συστηματικά την προετοιμασία της για τους αγώνες–στόχους της φετινής χρονιάς.
Συμμετείχαν οι αθλητές της Αγωνιστικής Ομάδας:
1. Παρλίδης Φίλιππος
2. Λαζαρίδου Μαρίνα
3. Κορωναίου Ζέτα
4. Κόντου Μαριάννα(ΝΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ)
5. Αλεξάκης Μανώλης
6. Σταυρίδης Μιλτιάδης
7. Τσελιπιώτης Γιάννης
8. Πεχλιβανίδης Αντώνης
9. Πεχλιβανίδης Θεοχάρης
10. Τσελιπιώτης Ζαφείρης
11. Φαλέγγος Ιωάννης
12. Σουβαρά Μαρία
13. Σταυρίδης Δημήτρης
14. Danylov Damyr
Προπονητής τμήματος: Γεώργιος Τυλαγαδάς
Εξίσου επιτυχημένη ήταν και η παρουσία της Προαγωνιστικής Ομάδας που συμμετείχε με 8 αθλητές, οι οποίοι κατάφεραν όλοι να σημειώσουν ατομικά ρεκόρ, επιβεβαιώνοντας την καθημερινή τους προσπάθεια και αγωνιστική πρόοδο.
Σημαντική ήταν και η κατάκτηση ενός ασημένιου και ενός χάλκινου μεταλλίου, μέσα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, καθώς στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 500 κολυμβητές αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών από όλη την Ελλάδα.
Οι αθλητές που συμμετείχαν στην Προαγωνιστική Κατηγορία:
1. Αλεξάκη Αναστασία ![]()
2. Γκαβανούδη Ελισάβετ ![]()
3. Πεχλιβανίδου Αναστασία
4. Αγοράκη Νεκταρία
5. Κύρογλου Αναστάσιος
6. Τσομπανούδης Θεόδωρος
7. Χατζιόγλου Χρυσήλια
8. Γατούδη Κωνσταντίνα
Προπονητής τμήματος: Αργύρης Τυλαγαδάς
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους!

































