Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025
34.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΠεριφερεια ΑΜ-θΕνίσχυση των λιμενικών υποδομών της Θάσου

Ενίσχυση των λιμενικών υποδομών της Θάσου

Το Σάββατο στη Θάσο έγινε ένα ουσιαστικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης των λιμενικών υποδομών του νησιού.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, υπέγραψε μαζί με τον Δήμαρχο Θάσου, Ελευθέριο Κυριακίδη, την προγραμματική σύμβαση για την επικαιροποίηση και ωρίμανση του Τεχνικού Φακέλου του έργου «Αλιευτικός Λιμενίσκος Σκάλας Ποταμιάς».

Ένα έργο που για χρόνια είχε μείνει στάσιμο, παίρνει πλέον τον δρόμο της υλοποίησης. Η Θάσος χρειάζεται σύγχρονες λιμενικές υποδομές που να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της, όχι μόνο για την εξυπηρέτηση των αλιέων, αλλά και για την ενίσχυση του τουριστικού και τοπικού της χαρακτήρα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι πίστεψαν και εργάστηκαν για να φτάσουμε έως εδώ, τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δ.Λ.Τ. Θάσου, τους Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας.

Με σχέδιο, επιμονή και συνεργασία, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προχωρά σταθερά μπροστά.» σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Μετά τον καύσωνα, οι μπόρες και οι κεραυνοί

Μετά τον πολυήμερο καύσωνα, από την Τετάρτη αναμένεται μία σημαντική ανάσα δροσιάς στη χώρα...

Σαμοθράκη: Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (26-7-2025) το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της...

Καιρός: Ακραία ζέστη έως 44 βαθμούς Κελσίου και άνεμοι έως 6 μποφόρ

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες, λόγω του καύσωνα που θα «χτυπήσει» τη χώρα μέχρι...

Παρόμοια