fbpx
11.5 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2020

Ένα βασικό λάθος που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε στο τηγάνι

- Χορηγούμενη-

Μήπως για αυτό δεν μαγειρεύεις τέλεια όπως οι σεφ;

Ένα βασικό λάθος που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε στο τηγάνι

Ένα από τα πιο συχνά λάθη των άπειρων μαγείρων ή αυτών που βιάζονται, είναι πως δεν αφήνουν το τηγάνι να κάψει αρκετά πριν βάλουν λάδι και σοτάρουν τα κρεμμύδια ή ό,τι άλλο. Με αποτέλεσμα… τίποτα.

- Χορηγούμενη-

Το λάδι δεν καίει όσο πρέπει και το φαγητό κολλάει στο τηγάνι, δεν σοτάρεται σωστά και μένει χωρίς χρώμα. Ένα ζεστό τηγάνι είναι πολύ σημαντικό για να σοτάρεις τέλεια τα λαχανικά ή να δημιουργήσεις μια τέλεια κρούστα στο κρέας, το ψάρι και τα πουλερικά.

Οι σεφ προτείνουν: Αν νομίζετε πως το τηγάνι σας έχει κάψει αρκετά, αφήστε το να κάψει 2-3 λεπτά ακόμα. Όταν νομίζετε πως θα πάρει φωτιά, τότε ρίξτε το λάδι και μαγειρέψτε το φαγητό σας. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

- Χορηγούμενη-

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

 

Διαβασε και αυτο

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

«Έσφιξαν» οι έλεγχοι για την απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη (βίντεο)

Εντατικοποιήθηκαν και αυξήθηκαν οι έλεγχοι για την απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας στην Ελλάδα, με τα μέτρα πρόληψης κατά του Covid-19 να «σφίγγουν» και στην Αλεξανδρούπολη. Παράλληλα, ο δήμος τη πόλης προχώρησε στο «πάτημα» και των διαβάσεων της Λεωφόρου Δημοκρατίας.
- Χορηγούμενη -