Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025
24.2 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓυναίκα - ΠαιδίΈνα βασικό λάθος που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε στο τηγάνι

Ένα βασικό λάθος που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε στο τηγάνι

Μήπως για αυτό δεν μαγειρεύεις τέλεια όπως οι σεφ;

Ένα βασικό λάθος που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε στο τηγάνι

Ένα από τα πιο συχνά λάθη των άπειρων μαγείρων ή αυτών που βιάζονται, είναι πως δεν αφήνουν το τηγάνι να κάψει αρκετά πριν βάλουν λάδι και σοτάρουν τα κρεμμύδια ή ό,τι άλλο. Με αποτέλεσμα… τίποτα.

Το λάδι δεν καίει όσο πρέπει και το φαγητό κολλάει στο τηγάνι, δεν σοτάρεται σωστά και μένει χωρίς χρώμα. Ένα ζεστό τηγάνι είναι πολύ σημαντικό για να σοτάρεις τέλεια τα λαχανικά ή να δημιουργήσεις μια τέλεια κρούστα στο κρέας, το ψάρι και τα πουλερικά.

Οι σεφ προτείνουν: Αν νομίζετε πως το τηγάνι σας έχει κάψει αρκετά, αφήστε το να κάψει 2-3 λεπτά ακόμα. Όταν νομίζετε πως θα πάρει φωτιά, τότε ρίξτε το λάδι και μαγειρέψτε το φαγητό σας. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Σοκαριστικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής: 3 νεκροί, 2 σοβαρά τραυματίες -video

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/08) στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής,...

Στιγμές τρόμου για κατοίκους του Διλόφου Τριγώνου

Σύμφωνα με ανάρτηση στην ομάδα "Το Τρίγωνό μας" στο fb, κάτοικοι του οικισμού Δίλοφος...

Μερομήνια 2025-2026: Πιθανότητα για “λευκά Χριστούγεννα” – Ζεστή Πρωτοχρονιά

Τα παραδοσιακά μερομήνια, που αποτελούν μια εμπειρική μέθοδο πρόγνωσης του καιρού και καταγράφονται τον...

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Ουρά 600 μέτρων στα διόδια οδήγησε στην τραγωδία – Ομογενείς από Αλβανία οι νεκροί

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το θανατηφόρο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής,...

Παρόμοια