Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου, 2025
15.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓυναίκα - ΠαιδίΈνα βασικό λάθος που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε στο τηγάνι

Ένα βασικό λάθος που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε στο τηγάνι

Μήπως για αυτό δεν μαγειρεύεις τέλεια όπως οι σεφ;

Ένα βασικό λάθος που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε στο τηγάνι

Ένα από τα πιο συχνά λάθη των άπειρων μαγείρων ή αυτών που βιάζονται, είναι πως δεν αφήνουν το τηγάνι να κάψει αρκετά πριν βάλουν λάδι και σοτάρουν τα κρεμμύδια ή ό,τι άλλο. Με αποτέλεσμα… τίποτα.

Το λάδι δεν καίει όσο πρέπει και το φαγητό κολλάει στο τηγάνι, δεν σοτάρεται σωστά και μένει χωρίς χρώμα. Ένα ζεστό τηγάνι είναι πολύ σημαντικό για να σοτάρεις τέλεια τα λαχανικά ή να δημιουργήσεις μια τέλεια κρούστα στο κρέας, το ψάρι και τα πουλερικά.

Οι σεφ προτείνουν: Αν νομίζετε πως το τηγάνι σας έχει κάψει αρκετά, αφήστε το να κάψει 2-3 λεπτά ακόμα. Όταν νομίζετε πως θα πάρει φωτιά, τότε ρίξτε το λάδι και μαγειρέψτε το φαγητό σας. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Κομοτηνή: Συνελήφθη ημεδαπός με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για απάτη

Στην Κομοτηνή, τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Οκτωβρίου 2025, αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας...

Νέα ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σιγρί Λέσβου – Μεστά Χίου – Πειραιάς: Υπεγράφη η προκήρυξη του διαγωνισμού

Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή...

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. και ιατρός Γιάννης Καβαρατζής

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Καβαρατζής, γιατρός και πρώην...

Αιφνιδιαστικό κλείσιμο ΕΛΤΑ σε Σουφλί, Τυχερό και Μεταξάδες – Ολόκληρος ο Δήμος Σουφλίου χωρίς ταχυδρομείο

Αιφνιδιασμό και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η ξαφνική απόφαση της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ)...

Παρόμοια