Αιματολογική Κλινική ΠΓΝΑ: Ενημέρωση για την «Αιματολογία και αιμοδοσία σε απλά Ελληνικά»

Πραγματοποιήθηκε χθες, απόγευμα Πέμπτης η ενημερωτική εκδήλωση της Αιματολογικής κλινικής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης με τον τίτλο «Αιματολογία και αιμοδοσία σε απλά Ελληνικά», σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου, όπου την παρακολούθησαν δεκάδες πολίτες.

  

Μετά τις εισηγήσεις των αξιόλογων επιστημόνων – ομιλητών, οι πολίτες, είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και να λύσουν απορίες γύρω από ζητήματα που τους απασχολούν.

Η εκδήλωση είχε σκοπό τη σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση πάνω στην πρόληψη και αντιμετώπιση των Αιματολογικών νόσων και ήταν ενταγμένη στο τριήμερο ενημερωτικών εκδηλώσεων της Αιματολογικής Κιλινικής, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών λειτουργίας της.

Σήμερα Παρασκευή 19 και αύριο Σάββατο 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η επιστημονική διημερίδα, με τίτλο «Ενσωματώνοντας το μοντέρνο στο κλασσικό: Νεότερες εξελίξεις στη βιολογία και θεραπεία των αιματολογικών νόσων», η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρία Θράκης και αφορά επαγγελματίες υγείας και φοιτητές της σχολής Επιστημών Υγείας του ΔΠΘ.

Οι ομιλητές είναι διεθνούς εμβέλειας και η θεματολογία εκτεταμένη και επίκαιρη καλύπτοντας φλέγοντα ζητήματα σε ευρύ φάσμα αιματολογικών και μη νόσων.