Εικόνες από το λιμάνι της Καμαριώτισσας λίγο πριν την αναχώρηση του Sea Jet Andros

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, ξημερώματα 15αύγουστου, αναχώρησε το Sea Jet Andros από το λιμάνι της Καμαριώτισσας στη Σαμοθράκη για να πραγματοποιήσει το πρώτο του δρομολόγιο μετά από μια εβδομάδα αποκλεισμού του νησιού.

Οι φωτογραφίες που βλέπεται δημοσιεύθηκαν από τον δήμαρχο της Σαμοθράκης Αθανάσιο Βίτσας στο fb.

Εν τω μεταξύ η SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι μετά τις βλάβες που παρουσιάστηκαν στα πλοία της εταιρείας μας και την αδυναμία εξυπηρέτησης της γραμμής από το ΕΓ-ΟΓ AZORES EXPRESS, ισχύουν οι παρακάτω επιλογές:

  1. Για τους κατόχους εισιτηρίων υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μόνο των επιβατών με το Ε/Γ ΖΕΦΥΡΟΣ σε ώρες που ανακοινώνονται καθημερινά προς και από την Σαμοθράκη. Για την μεταφορά του οχήματος μπορείτε να απευθύνεστε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης προκειμένου να ενημερώνεστε για την εκτέλεση ή μη δρομολογίων με οχηματαγωγό πλοίο.

  2. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης των εισιτηρίων με τους παρακάτω τρόπους:

– Επιβάτες που βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη ή στην Σαμοθράκη μπορούν να προσέρχονται στα κεντρικά πρακτορεία της εταιρείας
– Επιβάτες που βρίσκονται εκτός Αλεξανδρούπολης μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους πρακτορεία που έχουν εκδώσει τα εισιτήριά τους
– Επιβάτες που έχουν προπληρωμένα εισιτήρια μέσω on line booking μπορούν να αποστέλλουν email στο [email protected] ή[email protected] και τα χρήματα επιστρέφονται στην κάρτα χρέωσης.
– Επιβάτες που έχουν προπληρωμένα εισιτήρια μέσω τηλεφωνικών κρατήσεων μπορούν να αποστέλλουνemail στο[email protected] ή [email protected] και να δηλώνουν τραπεζικό λογαριασμό που επιθυμούν να επιστραφούν τα χρήματα.

Επισημαίνουμε ότι τα εισιτήρια για δρομολόγια με τα ΕΓ-ΟΓ ΣΑΟΣ ΙΙ & ΣΑΟΝΗΣΟΣ δεν ισχύουν για πλοία διαχείρισης άλλων εταιρειών, και παρέχεται η δυνατότητα στους κατόχους της πλήρους εξαργύρωσής τους με τους παραπάνω τρόπους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια, εισιτήρια, συνεργαζόμενα πρακτορεία που αφορούν πλοία άλλων εταιρειών θα πρέπει να επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Εκτιμούμε ότι εντός των επόμενων ημερών θα αποκατασταθεί η βλάβη στο ΕΓ-ΟΓ ΣΑΟΣ ΙΙ και θα επανέλθει στα εγκεκριμένα δρομολόγιά του.