Ε. Λαμπάκης: “3-4 Μέλη της ΕΠΟΦΕ κήρυξαν πόλεμο εναντίον μου – πολιτική η σκοπιμότητα” (video)

Απαντήσεις αναφορικά με το μέλλον της Γιορτής Κρασιού, μετά την απόφαση τως Συλλόγων της ΕΠΟΦΕ, να μη συμμετάσχουν στη Γιορτή, έδωσαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, και ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ, Τριαντάφυλλος Αρβανιτιίδης, σε κοινή Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, έκανε λόγο για  3-4 άτομα μέσα στην ΕΠΟΦΕ τα οποία όπως είπε έχουν κηρύξει πόλεμο εναντίον του,  προσπαθώντας να συμπαρασύρουν συνδημότες και μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων.

Τους αποκάλεσε μάλιστα συκοφάντες και ψεύτες, οι οποίοι εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες.

Χορηγούμενη

“Βρήκαν έναν εύκολο τρόπο πλην όμως πολιτικά ανόητο, με τον οποίο πίστεψαν ότι μπορούσαν να κλονίσουν το πρόσωπο μου, και να το αμαυρώσουν. Δεν μπορούν να το κάνουν όμως”

Ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ μάλιστα, υποστηρίζοντας την άποψη αυτή, δήλωσε πως υπάρχουν πληροφορίες πως ένα εκ των 3-4 προσώπων αυτών επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος και ένα άλλο για Βουλευτής.

Τέλος, ο Ευάγγελος Λαμπάκης κάλεσε τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων να δηλώσουν συμμετοχή στη γιορτή κρασιού οποιαδήποτε στιγμή στο γραφείο του ή στο γραφείο της ΤΙΕΔΑ στην πλατεία Πολυτεχνείου, μέχρι την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, Σε κάθε περίπτωση η Γιορτή Κρασιού θα γίνει, με ή χωρίς τους Συλλόγους της ΕΠΟΦΕ, και μάλιστα υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο, υπογράμμισε.