Υπερήφανος για το έργο που επιτελείται  στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης, δήλωσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε προκειμένου να παρουσιάσει το έργο της δομής αυτής, τα τελευταία χρόνια.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε πως στο Πολυκοινωνικό (και σε αυτό συνετέλεσαν όλες οι διοικήσεις του), επιτελείται ένα έργο πολύπλευρο, με πολύ μεγάλες κοινωνικές προεκτάσεις:

Καθημερινά, σε όλο το διευρυμένο Δήμο, διανέμονται 400 μερίδες φαγητού σε πολίτες που πραγματικά τις έχουν ανάγκη, στην Ελλάδα της κρίσης.

Χορηγούμενη

Το Κοινωνικό Ιατρείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Παντοπωλείο, επίσης συντελούν σε πολύ μεγάλο βαθμό, στην ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών.

Μόνο πέρσι δόθηκαν οργανωμένα, 600 δέματα διατροφής. Δέματα τα οποία δόθηκαν με πολύ κόπο, Επίσης όλοι οι αδύναμοι με μηδέν χρήματα, μπορούν να περιθάλπονται, και να παίρνουν τα φάρμακα τους” δήλωσε ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης.

Δε παρέλειψε δε να αναφερθεί και στο πολύ σημαντικό έργο των παιδικών σταθμών, όπου αυτή τη στιγμή στο σύνολό τους, φιλοξενούν, περί τα 600 παιδιά. χωρίς ποτέ να υπάρξει κανένα παράπονο από γονείς όσον αφορά στην λειτουργία τους,

Από τη μεριά του, ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού, Χρήστος Γερακόπουλος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά, στην εθελοντική προσφορά, και στους εθελοντές, που καθημερινά, στηρίζουν και βοηθούν το έργο του. “Άνθρωποι και επιχειρήσεις, καθημερινά, βοηθάν, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, την Ιματιοθήκη, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, και όλες τις δράσεις του Πολυκοινωνικού. Χωρίς αυτούς η βοήθεια που θα δίναμε στους συμπολίτες μας θα ήταν λιγότερη” υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.