Ε. Λαμπάκης: “Περιμένω από τον Κ. Χατζηδάκη να ζητήσει εγγράφως συγγνώμη” (video)

Καθόλα νόμιμος κρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο ο διαγωνισμός προμήθειας φωτιστικών σωμάτων τύπου LED στον Δήμο Αλεξανδρούπολης καθώς αποδείχθηκε ότι ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και ο διαγωνισμός προμήθειας φωτιστικών σωμάτων τύπου LED ,προϋπολογισμού 3.600.000 ευρώ για την αντικατάσταση των συμβατικών φωτιστικών σωμάτων με φωτιστικά σώματα τύπου LED ήταν καθόλα νόμιμος.

Πρόκειται για μία μεγάλη δικαίωση τόσο του  Δήμου, όσο και του ίδιου του Δημάρχου Ευάγγελου Λαμπάκη ο οποίος τις τελευταίες μέρες, δέχθηκε πυρά και κατηγορίες, για φωτογραφικούς διαγωνισμούς.

Μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείου Τύπου του Δήμου, αναφέρεται μεταξύ άλλων  πως “Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Χατζηδάκης ο οποίος δεν φρόντισε να απέχει, όπως υπαγορεύει ο θεσμικός του ρόλος, από άστοχες αξιολογικές κρίσεις και καταγγελίες με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, προβαίνοντας ακόμη και σε σχετική ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης, Οικονομικών, Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εκθέτοντας τον ίδιο και προσωπικά και πολιτικά.

Χορηγούμενη

Λυπηρό επίσης είναι και το γεγονός ότι ακόμη και ελεγκτικοί παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, επηρεάζονται συχνά πυκνά από μεθοδευμένες φημολογίες και αποποιούμενοι των ευθυνών τους απορρίπτουν φοβικά και διαβιβάζουν τα θέματα προς επίλυση σε ανώτερο επίπεδο, δείχνοντας ανάστημα κατώτερο των περιστάσεων και των συνθηκών Άραγε μπορεί να συνεχιστεί για πολύ μια τέτοια πρακτική;”

“Θα πρέπει εγγράφως να ζητήσει συγγνώμη από εμένα, γιατί τόλμησε να πει ότι είμαι διεφθαρμένος. Του στέλνω την απάντηση, με την απόφαση απο το ελεγκτικό συνέδριο, η οποία λέει ότι ή ανόητος είναι αυτός ή διεφθαρμένος. Ας μου ζητήσει συγγνώμη και ας μου πει τι από τα δυο έκανε.  Επέλεξε την ανοησία ή τη διαφθορά”; δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.