23.9 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Ε. Λαμπάκης: Με την συκοφαντία πόσο μπορείς να παραπληροφορείς με κιτρινισμό τον λαό;

- Χορηγούμενη-

Ακολουθώντας και πάλι την προσφιλή, ιδιαίτερα προεκλογικά, τακτική της μισής αλήθειας τα στελέχη της παράταξης Δήμος για Όλους που πλέον αποτελούν τη νέα Δημοτική Αρχή (κάτι που προφανώς δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη αφού αντί να επικεντρωθούν στο έργο τους λειτουργούν περίπου… αντιπολιτευτικά), καταγγέλλουν την απελθούσα Δημοτική Αρχή για εγκληματική αδιαφορία όσον αφορά τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου «Φώτης Κοσμάς», μέσα από τη σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο facebook (!) κάτι που φυσικά αναπαρήγαγε μέσα σε λίγα λεπτά το αγαπητό τους και πρόθυμο γνωστό site-ουρά.

Η παράταξη μας «Πόλη & Πολίτες» έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για την εν λόγω αθλητική εγκατάσταση και θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να κάνει το ίδιο και η Δημοτική Αρχή, αφού ούτε προεκλογικά τοποθετήθηκε επί του θέματος ούτε υπάρχει κάποια προγραμματική δήλωση μέχρι στιγμής.

Επιπλέον θα επιθυμούσαμε να μας αναπτύξει το πλάνο της για την Αθλητική ανάπτυξη του τόπου που επικαλείται η ανακοίνωση. Υποθέτουμε πως η ανάπτυξη αυτή θα είναι κάτι όπως το γνωστό πουλί της μυθολογίας που αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του, ο Φοίνικας.

Άραγε με μπροστάρη τον αντιδήμαρχο-αθλητικό παράγοντα-προπονητή της ομώνυμης ομάδας που αποτελεί οικογενειακή υπόθεση και που αυτοαποθεώνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (όντας ο ίδιος διαχειριστής της σελίδας της ομάδας του) και επιζητά συστατικές επιστολές από τα σωματεία με τα οποία έρχεται σε επαφή και συνεργασία;

Τον οποίο καλούμε να μας απαντήσει γιατί η Δημοτική Αρχή απέρριψε την εισήγηση για τον προϋπολογισμό του 2020 για την αντικατάσταση όλων των κιγκλιδωμάτων του αγωνιστικού χώρου του Σταδίου και την προμήθεια νέων δημοσιογραφικών θεωρείων ύψους 200.000 €.

Το Στάδιο Φώτης Κοσμάς είναι μία αθλητική εγκατάσταση γηρασμένη η οποία υπηρέτησε τον αθλητισμό της Αλεξανδρούπολης για πολλές δεκαετίες αφού εγκαινιάσθηκε το 1928 και η οποία παρουσιάζει πολλά προβλήματα.

Ως Δημοτική Αρχή με αγάπη για τον αθλητισμό και σεβασμό σε κάθε ευρώ του δημότη προσπαθήσαμε να επιλύσουμε πολλά από αυτά τα προβλήματα με τη στόχευσή μας για το μέλλον να επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός νέου σταδίου που θα καλύπτει τις ανάγκες μια σύγχρονης και αναπτυσσόμενης πόλης. Έτσι λοιπόν:

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες επιχρισμάτων σε μεγάλο μέρος της μεγάλης κερκίδας με ίδια μέσα και υλικά.

Αλλαγή μέρους των φωτιστικών ιστών προβολέων και προγραμματισμός για την αντικατάσταση και των υπόλοιπων με σχετικό κονδύλι να είναι διαθέσιμο ήδη στον προϋπολογισμό.
Επιδιόρθωση πυροσβεστικού συστήματος.
Επιδιόρθωση ταρτάν στίβου.
Αγορά ιατρικού υλικού
Εξοπλισμός του σταδίου με αθλητικό υλικό
Εγκατάσταση αυτόματου υπόγειου συστήματος ποτίσματος χλοοτάπητα.
Αλλαγή κιγκλιδωμάτων βόρειας κερκίδας με ίδια μέσα και έναρξη εργασιών για την αντικατάσταση αυτών της μεγάλης κερκίδας με εργολαβία.
Έναρξη εργασιών για ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ.
Προμήθεια μεγαφωνικής εγκατάστασης.
Επισκευή και επαναλειτουργία έπειτα από πολλά έτη του Photo Finish.
Εργασίες μόνωσης στο προθερμαντήριο του Σταδίου.
Τοποθέτηση πρωτοποριακού συστήματος θέρμανσης με γεωθερμία στο προθερμαντήριο και πολλές άλλες μικρές καθημερινές παρεμβάσεις.

Μόνο για εγκληματική αδιαφορία λοιπόν δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς την παράταξή μας.
Άραγε πόσο ηθικό είναι να επιζητά κανείς τη σύγκλιση και τη συναίνεση όταν συκοφαντεί και συνεχίζει, όπως έκανε επί δύο έτη προεκλογικά, να λασπολογεί και να σπιλώνει προσωπικότητες κρυπτόμενος μάλιστα πίσω από πρόθυμα ΜΜΕ και ψεύτικα προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλεξανδρούπολης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο