Ε. Λαμπάκης: ” Είναι ντροπή και κρίμα αιρετοί και οδηγοί να πληρώνουν από την τσέπη τους τα διόδια για την μεταφορά των απορριμμάτων

Δύο χιλιάδες ευρώ το μήνα αναγκάζεται να πληρώνει στα διόδια της Μέστης ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, για τη διακομιδή των απορριμμάτων στην Κομοτηνή.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του αρμόδιου Υπουργού, κ. Σπίρτζη, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ο  Δήμος, εξήγησε ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης.

“Πρόκειται για μια ακόμα αδυναμία του Κράτους, και ένα πρόβλημα το οποίο μετακυλίεται σε αιρετούς και σε οδηγούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αλλά νομίζω και σε άλλους Δήμους,  για τους οποίους ισχύει το ίδιο.

Είναι κρίμα και ντροπή να βάζουν υπαλλήλους και αιρετούς να βάζουν απ την τσέπη τους 2 χιλιάδες ευρώ το μήνα, και δείχνει την ανοργανωσιά και την μη ετοιμότητα του κράτους.

Φοβάμαι ότι κάποιοι δεν έχουν κατά νου την αναδιοργάνωση αλλά είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, να ξαναγυρίσουν στα παλιά και αυτί θα είναι ότι χειρότερο για την Ελλάδα” υπογράμμισε ο Ευάγγελος Λαμπάκης.