Η Ένωση Γυναικών Ελλάδος – παράρτημα Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια του εορτασμού για την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, διοργανώνει τις εξής δράσεις:
Την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, ώρα 10:00, σε συνεργασία με την ομάδα γυναικών του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, εκδήλωση με θέμα: Σχέση μητέρας – κόρης,
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από την εισήγηση της ψυχολόγου κ. Λίλιαν Μπασδάνη και θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων και δημιουργικών προβληματισμών σχετικά με το θέμα και το ρόλο των γυναικών στη σύγχρονη εποχή των πολλαπλών κρίσεων και προκλήσεων.
Την Κυριακή 12 Μαρτίου, ώρα 18:30μ.μ., εκδήλωση στο Νομαρχείο με θέμα: ” Η πολιτική είναι και γένους θηλυκού”.
Αξιότιμες γυναίκες που ασχολήθηκαν με τα κοινά θα καταθέσουν τις σκέψεις και τις εμπειρίες τους και θα ακολουθήσει διάλογος για να αναδειχθεί και να αποτυπωθεί η σημασία της συμμετοχής της Γυναίκας στην σύγχρονη ελληνική πολιτική σκηνή.
Πρόσκληση-Νομαρχείο Αφίσα-ΝομαρχείοΜε εκτίμηση
Η Πρόεδρος της Ε.Γ.Ε. – Παράρτημα Αλεξανδρούπολης
Ειρήνη Αποστολίδου