Βρέθηκε σε όρθια στάση δεμένος στην περίφραξη κτήματος – Ο ιδιοκτήτης του συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

«Βρέθηκε νεκρό, παγωμένο σαν στήλη άλατος επάνω στο σύρμα περίφραξης σε κτήμα στη Δράμα. Ήτανε δεμένο και αβοήθητο στο να προφυλάξει τον εαυτό του από τις τραγικές μείον θερμοκρασίες. Θάνατος πέραν του τραγικού».

Με αυτά τα λόγια περιγράφει η σελίδα «Φίλοι των Ζώων Δράμας» τα όσα αντίκρισαν σήμερα το πρωί σε κτήμα στην Δράμα, όταν δύο συνδημότες τους αντίκρισαν την εικόνα ενός παγωμένου στην κυριολεξία δεσποζόμενου σκύλου, νεκρού σε όρθια θέση, δεμένο πάνω στην περίφραξη του κτήματος.

Χορηγούμενη

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση  «το πτώμα του σκύλου κοκαλωμένο στην κυριολεξία σε όρθια στάση εντόπισε τυχαία περαστικός ο οποίος ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία». Ο ιδιοκτήτης του σκύλου εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Δράμας με την διαδικασία του αυτόφωρου και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Η θερμοκρασία στην εν λόγω περιοχή φτάνει έως και τους -12 βαθμούς Κελσίου κατά τις βραδινές ώρες.

Το πτώμα του ζώου μεταφέρθηκε για νεκροψία εντούτοις σύμφωνα με τον κτηνίατρο της Περιφέρειας θα χρειαστεί να περάσουν δύο μέρες έως ότου αυτό ξεπαγώσει και μπορέσει να γίνει εφικτή η εξέταση του.