Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2025
26.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικηΔημοσκόπηση σε εξέλιξη για τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο

Δημοσκόπηση σε εξέλιξη για τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο

Δημοσκόπηση της kapa research βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες, στον Έβρο, η οποία γίνεται τηλεφωνικά, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Η συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση καλούνται να εκφράσουν τη γνώμη τους για τους ενεργεία βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, (Νατάσα Γκαρά, Γιώργος Καϊσας, Ρίζος Δημήτρης) αν δηλαδή έχουν πολύ θετική, θετική, ουδέτερη, αρνητική ή πολύ αρνητική γνώμη γι’ αυτούς.

Το επόμενο σκέλος της ερώτησης, περιλαμβάνει τρία νέα πρόσωπα, (Ελένη Τσαούση, Μενέλαος Μαλτζέζος και Βασίλης Τσολακίδης) γνωστά στους πολίτες του Έβρου για τους οποίους τίθεται το ίδιο ερώτημα.

Να σημειώσουμε ότι ο Μενέλαος Μαλτέζος είναι ο συντονιστής της ΝΕ Έβρου ΣΥΡΙΖΑ, η Ελένη Τσαούση υπήρξε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώ για πρώτη φορά είναι υποψήφιος βουλευτής ο Βασίλης Τσολακίδης.

Από τη διεξαγωγή της παραπάνω δημοσκόπησης, βγάζουμε το συμπέρασμα πως αυτά θα είναι και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο ή ότι από αυτήν θα εξαρτηθεί αν θα αφαιρεθεί κάποιος, αν συγκεντρώσει πολλές αρνητικέ ακριτικές οι οποίες θα αξιολογηθούν από το κόμμα.

Όπως και να χει σε λίγες ημέρες θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις αφού τις 7 Ιουλίου σε ένα μήνα, θα έχουμε τις Εθνικές εκλογές.

 

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Δράση της Τροχαίας Δράμας στο πλαίσιο της Εκστρατείας «Μηδενικής ανοχής στη μη χρήση κράνους»

Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:00 π.μ., στη Δράμα επί της οδού Πατριάρχου...

Γεωργιάδης: Ακύρωσε την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Δράμας – «Αν πάω θα με πυροβολήσουν»

Η προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, ακυρώθηκε έπειτα...

Αστυνομικοί Αλεξανδρούπολης: Δωροεπιταγές για την αγορά σχολικών ειδών

Τη Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση...

Τι λέει το Λιμενικό για το σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ τουρκικών και ελληνικών αλιευτικών

Ανακοίνωση με αφορμή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί δραστηριοποίησης τουρκικών αλιευτικών σκαφών...

Παρόμοια