fbpx
12.9 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

Α. Δημοσχάκης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανασυγκροτήσει την Ελλάδα

- Χορηγούμενη-

Για το πρόσφατο επεισόδιο με τους Τούρκους στα Ίμια, για το κοινοβουλευτικό του έργο στα δύο χρόνια παρουσίας του στη Βουλή, αλλά και για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ μίλησε χθες (29/01) ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, στη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

•Η απόφαση των Ελλήνων δικαστών για τους Τούρκους στρατιωτικούς αποτελεί παρακαταθήκη για όσους εμπλέκονται με την πολιτική και έχουν θεσμικό ρόλο στη χώρα. Έδειξαν το δρόμο της Νομιμότητας και κανονικότητας!

•Η Τουρκία μετατρέπει ένα ζήτημα του Κράτους Δικαίου σε ζήτημα εξωτερικής πολιτικής. Είναι σοβαρό θέμα η χθεσινή παραβίαση των χωρικών μας υδάτων στα Ίμια από τους Τούρκους και η Ελλάδα πρέπει να ενημερώσει τους εταίρους της για τη συμπεριφορά αυτών που ηγούνται των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

•Οι κρίσεις αντιμετωπίζονται με σωφροσύνη και ψυχραιμία. Όλοι όσοι κατέχουν υπεύθυνες θέσεις πρέπει να είναι προσεχτικοί στα λόγια και τα έργα τους. Λάθη επιχειρησιακά και πολιτικά σε περίοδο κρίσης δεν συγχωρούνται.

•Στα δύο χρόνια παρουσίας του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ανέδειξε μέσα από το κοινοβουλευτικό έλεγχο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Έβρος και κυρίως στα θέματα της γεωργίας, κτηνοτροφίας και αλιείας.

•Τα πιο σημαντικά απ’ αυτά είναι οι ζωονόσοι, που έχουν πλήξει το ζωικό κεφάλαιο, η λειτουργία του Κέντρου Εξωτικών Νοσημάτων, της Κτηνιατρικής Σχολής, καθώς και η αναβάθμιση των Σημείων Εισόδων και Εξόδων του Νομού.

•Παράλληλα, ανέδειξε ζητήματα επιχειρηματικότητας, με τη δήλωση ότι το Κράτος με το δομικό του σχήμα και τους υπαλλήλους πρέπει να την υπηρετεί πιστά. Προς αυτή την κατεύθυνση προωθεί σχέδιο για την παλιννόστηση στη χώρα μας επιχειρήσεων που «μετανάστευσαν» στις γειτονικές χώρες.

•Διεκδικεί την προστασία των περιουσιακών στοιχείων της Θράκης που συνδέονται με “κόκκινα δάνεια” μόνο μέσω της Μεικτής Ειδικής Επιτροπής αγοραπωλησιών ώστε να γνωρίζουμε την πλήρη ταυτότητα των εν δυνάμει αγοραστών αυτών!

•Τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ χαρακτηρίζονται από το τρίπτυχο, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκης, “ψέματα, ανικανότητα και φοροκαταιγίδα,” ενώ μέχρι τις εκλογές θα προστεθεί και η λέξη διαφθορά.

•Είναι ιδιαιτέρως αποδοτική η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας κι αυτός θα ανασυγκροτήσει τη Χώρα.

•Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες θα προκαλέσουν εκρηκτικό μείγμα, που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στη χώρα μας. Τα νησιά μας έχουν πολιορκηθεί με ειρηνική εισβολή από τη γειτονική μας χώρα.

•Τέσσερις φορές έχει ζητήσει από τον αρμόδιο Υπουργό να έρθει στη Βουλή να συζητήσουν το σοβαρό θέμα της κατάργησης – υποβιβασμού του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Διπλώματα οδήγησης: Ποιοι θα δώσουν εξετάσεις από το μηδέν

Αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν το σύνολο των 70χρονων οδηγών, οι οποίοι στην Ελλάδα είναι ουκ...