Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025
22.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΔήμος Διδυμοτείχου: - Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο

Δήμος Διδυμοτείχου: – Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο

Έχει σταματήσει η βροχόπτωση και αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο, ως εκ τούτου τα σχολεία αύριο την Τετάρτη 13/1/2021 θα λειτουργήσουν.

Τα μοναδικά σημεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα προσβασιμότητας είναι η γέφυρα Βρυσικών, η γέφυρα Αβδέλλας και ο δρόμος Διδυμοτείχου Λάδης στο ύψος του Ελληνοχωρίου.

Λόγω θραύσης αναχώματος στην Πολιά, κρίθηκε αναγκαία η προληπτική εκκένωση κατοικιών οι οποίες βρισκόταν στην πλευρά του αναχώματος. Όλοι δημότες είναι ασφαλείς και μεταφέρονται στο Διδυμότειχο σε συνεργασία με το Κ.Τ.Ε.Λ. Έβρου.

Ο προγραμματισμένος μαζικός δειγματοληπτικός έλεγχος (rapid test),  της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, θα αναβληθεί προσωρινά μέχρι νεότερης ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ.

Ο Δήμος βρίσκεται σε ετοιμότητα και τα συνεργεία εργάζονται σε πληγείσες περιοχές,  εκτιμώντας την κατάσταση ώστε να υπάρχει άμεση ανταπόκριση αν εμφανιστεί πιθανότητα κλιμάκωσης.  Επι του παρόντος, η κατάσταση ελέγχεται πλήρως και για έκτακτη ανάγκη οι δημότες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ Πασχάλη Αδαμάκη στο τηλ: 6946 637260.

Επισημαίνεται ότι η περιοχή ακόμη κρίνεται ασταθής και συστήνεται σε όλους τους δημότες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις  προς τον Ερυθροπόταμο και τον Έβρο τις επόμενες ώρες και μέρες μέχρι την εκτόνωση του φαινομένου.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Yποψήφιος Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Έβρου o Ιωάννης Τάκας

Με αίσθημα ευθύνης και εκτίμησης στα μέλη και τους φίλους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον...

Συνελήφθησαν εννέα άτομα σε περιοχές της Αν. Μακεδονίας και Θράκης για κατοχή ναρκωτικών

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το...

Τουριστική καθίζηση στη Σαμοθράκη – Με μόλις 30 επιβάτες έφτασε το πλοίο από Αλεξανδρούπολη

Απόγνωση προκαλούν τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης στη Σαμοθράκη εν μέσω της τουριστικής σεζόν....

Παραμένει ο Βαγγέλης Ρούφος Διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με πληροφορίες έτοιμο είναι το ΦΕΚ με τις αποφάσεις του υπουργού Υγείας Άδωνη...

Παρόμοια