ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΔημιουργικά εργαστήρια για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου με τίτλο «Διακοσμητικές αλυσίδες...

Δημιουργικά εργαστήρια για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου με τίτλο «Διακοσμητικές αλυσίδες για μάσκες προστασίας» στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, ώρες 10:00 – 11:00 και 11:30 – 12:30, αυτοτελή δημιουργικά εργαστήρια για μαθητές Ε΄- Στ΄ Δημοτικού και Γυμνασίου, αντίστοιχα, με τίτλο «Διακοσμητικές αλυσίδες για μάσκες προστασίας», στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

Με πρώτη ύλη ποικιλόμορφες χάντρες, πολύχρωμα νήματα και άλλα ευφάνταστα υλικά τα παιδιά θα δημιουργήσουν χειροποίητες διακοσμητικές χρηστικές αλυσίδες κατάλληλες να εφαρμόζουν σε μάσκες προστασίας.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια καθώς και τα υλικά είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540-23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00 – 17:00).

  • Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Μουσείο Μετάξης
Ελ. Βενιζέλου 73, Σουφλί
Τηλ. 2554023700

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια